DISTRIBUIȚI

De pe locul 3 în Liga a II-a, cu 13 puncte, Petrolul primește vizita celor de la ASU Politehnica, ocupanta locului 12, cu 7 puncte, duminică, pe „Ilie Oană”. Actualele structuri sportive care se vor duela pe stadionul ploieștean nu au un istoric al meciurilor directe. Va fi un duel în premieră.

GROZAVU ARE DIN NOU LINIȘTE LA ECHIPĂ
Două victorii la rând contra unor echipe cu pretenții au readus liniștea pentru tehnicianul Leo Grozavu. Rezultatele de 3-0 la Energeticianul Petroșani și 2-0 acasă cu Chindia au propulsat Petrolul pe podium.

Să nu uităm că Petrolul are, alături de Snagov, cea mai bună apărare din eșalon, cu doar două goluri în șase etape.

Pe de altă parte, se așteaptă mai mult din partea atacanților. Golgeter la zi pentru Petrolul este fundașul central Lucian Cazan (3 goluri), prahovenii reușind doar 10 goluri în șase etape, adică mai puțin de două goluri / meci.

Ne putem aștepta la o atmosferă superbă în tribune, clasică pentru ”galben-albaștri”, plus că oaspeții vor fi susținuți cu siguranță de galeria fidelă.

ASU, UNA DIN ECHIPELE INCOMODE DIN AL DOILEA EȘALON
Deși nu este luată în calcule pentru promovare, ASU Politehnica este una din trupele incomode din Liga 2. Dovadă este victoria recentă cu o candidată la Liga 1, 1-0 acasă cu Universitatea Cluj.

Timișorenii vor poposi la Ploiești cu moralul ridicat după victoria din Cupă, 2-1 contra rivalilor de la Ripensia, triumf care a atenuat din amarul eșecului din ultima etapă, 2-3 acasă cu FC Argeș.

Este de văzut cum vor gestiona timișorenii aspectul fizic, mai ales că miercuri au fost suprasolicitați în Cupă, unde au avut nevoie de prelungiri pentru a trece de Ripensia.

De urmărit: atacanții bănățenilor, care a marcat în total șase goluri în toate competițiile. Bogdan Bozian are patru reușite, iar Gelu Velici a punctat de două ori.

Pronostic : victorie Petrolul – cotă 1,40

Lasă un răspuns