DISTRIBUIȚI

Etapa a 12-a din Liga 2 se încheie cu un duel pentru zona promovării. Miercuri, 17 octombrie, de la ora 19:30, se întâlnesc Petrolul Ploiești (loc 6, 22 de puncte) și CS Mioveni (loc 9, 19 puncte). Petrolul s-ar apropia la un singur punct de podium, în cazul unei victorii.

TOATĂ LUMEA ESTE CONTESTATĂ LA PETROLUL
”Găzarii” au învins cu 6-2 în ultima etapă, pe teren propriu, pe Luceafărul Oradea, Tamuz ratând și un penalty în ultimul minut. Cu toate acestea, atmosfera a fost una foarte ostilă la adresa corpului administrativ și tehnic. Suporterii le-au cerut constant demisia președintelui Cristi Vlad și antrenorului Leo Grozavu, în ciuda spectacolului ofensiv de pe teren.

Deocamdată, cei doi au rămas în post, Grozavu refuzând rezilierea contractului.

START FURIBUND PE TEREN PROPRIU
Petrolul a marcat 11 goluri în ultimele două jocuri de pe stadionul ”Ilie Oană”. Aerostar (5-0) și Luceafărul (6-2) au fost spulberate. În ambele meciuri, Petrolul a marcat câte două goluri în start. Cu băcăuanii, s-a punctat de două ori până-n minutul 4, iar bihorenii au scos de două ori mingea din poartă până-n minutul 8!

De altfel, prahovenii au cinci victorii și un egal în jocurile din fața propriilor fani. Singurul meci necâștigat acasă rămâne cel din prima etapă, 0-0 cu Sportul Snagov.

”NU ȘTIU CU CINE VOM JUCA LA PLOIEȘTI”
CS Mioveni vine cu moralul afectat după ultima etapă, când au pierdut acasă (0-1) derby-ul județean cu FC Argeș. Echipa din orașul unde se fabrică Dacia a primit gol în ultimul minut de prelungiri, după ce în prima parte fundașul Kilyen a fost eliminat. Acesta va fi suspendat cu Petrolul.

Mijlocașul Ayza, cel mai experimentat și influent jucător din lotul Mioveniului, este accidentat, antrenorul Iordan Eftimie exprimându-și amărăciunea: ”Nu știu cu cine vom juca la Petrolul, fiindcă lotul este destul de restrâns numeric și valoric”.

Pronostic : peste 2.5 goluri – cotă 1.70

Lasă un răspuns