DISTRIBUIȚI

Deși inițial era vorba că va prelua Ripensia de la 1 ianuarie 2019, postura neliniștitoare din clasament a determinat patronatul cvadruplei campioane a României să-l instaleze oficial pe Alexandru Pelici deja din această săptămână.

PELIC TREBUIE SĂ ”REPARE” APĂRAREA RIPENSIEI
Tehnicianul a fost antrenorul-surpriză al sezonului trecut, atunci când a promovat la pas cu Hermannstadt și a ajuns cu sibienii până-n finala Cupei României. După recenta despărțire cu gruparea ardeleană, Pelici a revenit acasă, acolo unde ca, prim pas, trebuie să rezolve menținerea lui ”Ripi” în eșalonul secund.

”Am acceptat mai repede să vin dată fiind situația din clasament, pentru că e nevoie de puncte”, a spus Pelici. Timișoreanul de 44 de ani este cunoscut ca un foarte bun organizator al defensivei, imprimând un stil pragmatic și eficace: anul trecut, Hermannstadt a primit 13 goluri în 38 de runde!

Așadar, Pelici are ca primă misiune redefinirea apărării, ”Ripi” încasând nu mai puțin de 28 de goluri în 15 etape.

Petrolul – Ripensia se joacă vineri, 9 noiembrie, de la ora 18:00. Gazdele sunt pe locul 4, cu 32 de puncte, vizitatorii sunt pe loc retrogradabil, 17, cu 14 puncte.

TIMIȘORENII, PROBLEME ÎNAINTE DE PAUZĂ
Ripensia se descurcă mai bine ”afară”, acolo unde a obținut opt puncte, mai multe decât pe teren propriu. Interesant e că bănățenii, care au scos multe puncte acasă pe final de meci, au primit gol înainte de pauză în fiecare din ultimele trei jocuri: Argeș (minutul 43), Aerostar (minutul 44) și ”U” Cluj (minutul 41).

Dincolo, Petrolul are deja trei victorii la rând sub comanda lui Octavian Grigore, dar de fiecare dată prahovenii au primit cel puțin un gol: 3-2 (Brăila), 2-1 (Farul și Daco-Getica).

Stadionul ”Ilie Oană” este unul în care Petrolul a scos 20 de puncte din 24 posibile, singurele meciuri fără victorie iind egalurile la zero cu Sportul Snagov și CS Mioveni.

Pronostic : 1 pauza / 1 final – cotă 1,47

LIVE STREAM : Petrolul vs Ripensia

WwW.Brfatu-Marian.Ro

Lasă un răspuns