DISTRIBUIȚI

”Găzarii” au deja cinci victorii la rând sub comanda lui Octavian Grigore, dar această realizare nu este pe placul tuturor fanilor ploieșteni. După victoria cu 1-0 de la ACS Poli Timișoara, galeria ”Lupilor Galbeni” i-a băgat în ședință pe fotbaliști, suporterii nefiind mulțumiți de calitatea jocului prestat de favoriți.

Etapa a 18-a din Liga 2 este deschisă joi, 22 noiembrie, de la ora 19:30 de meciul Petrolul – UTA, ocazie cu care ”galben-albaștrii” se pot reabilita în fața publicului. Echipele sunt despărțite de opt poziții: prahovenii sunt pe locul 2, cu 38 de puncte, în vreme ce UTA este la mijlocul clasamentului, pe locul 23 de puncte.

CINCI VICTORII LA LIMITĂ

Tehnicianul Octavian Grigore, considerat în continuare o soluție interimară, a reușit, cum am zis, cinci triumfuri succesive, dar toate au fost obținute cu scoruri la limită, contra unor echipe din a doua jumătate a clasamentului: 2-1 (Daco-Getica), 2-1 (Farul), 3-2 (Brăila), 1-0 (Ripensia), 1-0 (ACS Poli).

Mai mult, ”găzarii” au primit trei penalty-uri decisive pentru victorie în ultimele patru runde.

Ultimul eșec al Petrolul datează din 4 octombrie, 0-3 la FC Argeș.

VREMURI SUMBRE LA ARAD

UTA are trei eșecuri la rând, după ultimul, 1-2 acasă cu FC Argeș, antrenorul Ionuț Popa declarându-se sceptic în privința viitorului ”Bătrânei Doamne”: ”Am spus în vară că vom ajunge într-o situație în care cu greu ne vom salva de la retrogradare, pentru că Aradul are dificultăți mari în a ține o echipă de Liga a doua”.

Față de ultima rundă, la oaspeții de joi revin suspendații Manea și Benga (stoperi) și Rus (atacant). În schimb, arădenii au probleme la nivelul portarilor: Orlic vrea să plece, iar Bodea trece printr-o perioadă nefastă. Astfel, nu e de mirare că utiștii au primit opt goluri în ultimele patru runde. Trebuie să mai știm că Petrolul are un traseu aproape impecabil pe arena ”Ilie Oană”, având 23 de puncte din 27 posibile, cu un golaveraj de 20-4. Arădenii au și ei o situație bună pe terenuri străine: în nouă deplasări, au scos patru victorii și o remiză.

Pronostic : peste 2,5 goluri – cotă 1,57

Lasă un răspuns