DISTRIBUIȚI

Etapa a 13-a din Liga 1 se deschide cu un meci între două echipe ce trec prin perioade nefavorabile, ambele ajungând în zona fierbinte a clasamentului. Iașul, cu 14 puncte, a căzut în preajma locurilor de baraj, fiind pe poziția a 10-a, în timp ce Hermannstadt este pe 13, penultimul loc, direct retrogradabil, cu opt puncte.

Iași – Hermannstadt se joacă vineri, 26 octombrie, de la ora 18:00.

SUSȚINERE PENTRU STOICAN
Iașul a pierdut din ritmul care la un moment dat o ducea în zona play-off. Cele trei eșecuri la rând, răstimp în care s-a reușit marcarea unui singur gol, au readus pe tapet, din nou, situația antrenorului Flavius Stoican.

Președintele clubului, Adrian Ambrosie, a anunțat că tehnicianul e susținut, dar că după jocul cu sibienii se va face o analiză a stării echipei: ”Nu ne-am gândit la o despărţire. Eu sunt convins că Flavius este un om de onoare şi dacă rezultatele vor întârzia să apară nu se va pune în calea binelui echipei şi oraşului”.

Vor urma trei jocuri succesive acasă: Hermannstadt, Viitorul (Cupă) și Craiova (Liga 1), iar moldovenii au ca argument la capitolul moral bilanțul bun al meciurilor de pe teren propriu din acest sezon. Acasă, Politehnica a scos 10 puncte din 15 posibile.

”Alb-albaștrii” vin după un 0-1 la CFR, acolo unde doi jucători importanți, Cristea și Panțîru nu au evoluat, din motive disciplinare. De urmărit dacă ei vor fi reprimiți în lot, mai ales că publicul a criticat severitatea deciziei lui Stoican.

MIRIUȚĂ ”COULD NOT ESTABLISH CONNECTION”
Vasile Miriuță a pierdut la debutul pe banca sibienilor, 0-2 cu Astra, în meciul de ”acasă”, de la Tg. Mureș. Despărțirea de fostul antrenor Pelici nu a fost agreată de fani, cei care la jocul amintit s-au manifestat în favoarea tehnicianului plecat între timp la Ripensia.

Hermannstadt, la care revin Tătar și Dumitriu, suspendați cu Astra, are un singur punct în ultimele șapte meciuri de Liga 1. Ultima victorie: 4-0 cu FC Voluntari, pe 20 august.

Pronostic : Pauză sau final 1 – cotă 1,74

Lasă un răspuns