DISTRIBUIȚI

Chindia Târgoviște a revenit iute în lupta pentru promovare, după o perioadă de rezultate nefaste, asezonate cu contestări la adresa tehnicianului Viorel Moldovan. Înainte de etapa a 11-a, dâmbovițenii, cu trei victorii consecutive, au urcat pe locul 4, cu 20 de puncte și merg foarte încrezători la Timișoara. Gazdele de la ACS Poli au doar cinci puncte și sunt pe un dezonorant loc 19.

OPT VICTORII CU FORMAȚIILE DE PE BEGA!
Târgoviștenii au un moral ridicat din punct de vedere statistic. Din 2016 încoace, ei au câștigat toate duelurile disputate cu formații timișorene, în Liga 2! Chindia a învins în toate cele cinci meciuri oficiale pe ASU Politehnica, trecând și de Ripensia în cele trei meciuri directe!

Este primul duel între ACS Poli și Chindia în eșalonul secund. Cele două trupe s-au confruntat în toamna lui 2016, atunci când, la Mioveni, ”alb-violeții” învingeau Chindia cu 2-0 în Cupa României. Atunci însă, bănățenii erau în Liga 1.

ABSENȚĂ ESENȚIALĂ: GOLGHETERUL CHERCHEZ
Sâmbătă, Chindia a învins Ripensia cu 4-2, dar l-a pierdut pentru două meciuri pe golgheterul Cristian Cherchez (opt goluri), din cauza unei eliminări dictate în minutul 19.

Nici ACS Poli nu poate folosi tot ce era mai bun. La duelul de sâmbătă de la Metaloglobus, 0-1, a fost eliminat mijlocașul central Pop, acesta fiind absent miercuri. În schimb, revine un alt închizător, Codrea, suspendat în etapa precedentă.

ÎI AJUTĂ „ELECTRICA” PE TIMIȘORENI?
ACS Poli a bifat un singur meci fără eșec din ultimele opt dispute oficiale. E vorba de egalul, 1-1 cu Pandurii, consemnat pe ”Electrica”, noua arenă a elevilor lui Ștefan Nanu.

Timișorenii, care au primit gol în fiecare din ultimele cinci partide de acasă, nu au mai învins într-un meci oficial pe propriul teren din 11 mai, când câștigat cu 2-0 contra celor de la Daco-Getica, în Liga 1.

Pronostic : victorie Chindia Târgoviște – cota 1.73

Lasă un răspuns