DISTRIBUIȚI

Se pare că nu s-au schimbat lucrurile la cele două echipe. Ambele formații țintesc accederea în play-off, acolo unde au jucat în stagiunea trecută și s-au duelat ”umăr la umăr” pentru acest obiectiv, îndeplinit împreună, până-n ultima etapă a sezonului regulat. Acum, înainte de meciul de vineri, 5 octombrie, de la Iași, Poli este pe locul 8, cu 14 puncte, iar Viitorul este pe poziția a 6-a, cu 16 puncte.

COMPLEX „VIITORUL” PENTRU IEȘENI?
Dobrogenilor le priesc disputele cu Poli Iași: au câștigat toate ultimele cinci partide cu ”alb-albaștrii”! Practic, în acest an 2018, trupa lui Hagi a învins de două ori pe stadionul ”Emil Alexandrescu” din Copou: 1-0 pe 24 februarie și 2-0 pe 6 aprilie.

În total, din 14 dueluri directe disputate din 2011 încoace, Poli a câștigat doar de trei ori contra Viitorului.

Ca un fapt inedit, Hagi a câștigat pe terenul ieșenilor și ca antrenor al Politehnicii Timișoara, 1-0 în primăvara lui 2006.

HAGI, SUSPENDAT
Viitorul nu-l va avea pe bancă pe managerul Gheorghe Hagi, acesta fiind eliminat în ultimul meci de campionat, 1-0 cu Astra, atunci când a intrat într-un conflict cu secundul Astrei.

În runda trecută, cele două formații au încheiat meciurile cu stări de spirit diferite. Ieșenii au pierdut cu 1-0 la Mediaș, cu un gol încasat în minutul 90+1, în vreme ce constănțenii au câștigat acasă cu 1-0 în fața Astrei, marcând în al doilea minut de prelungiri!

CE MAI TREBUIE SĂ ȘTIM
* Poli Iași a câștigat toate ultimele trei meciuri disputate acasă, primind în acest răstimp un singur gol. * Viitorul a câștigat patru din ultimele cinci jocuri oficiale. * Ambele echipe au o rată de goluri marcate de nivel mediu. În zece etape, ambele au înscris de câte zece ori, adică în medie un gol / joc.

Pronostic : pauză sau final 1 – cotă 2.20

The latest football information here. Now retrieving info from data source.

Lasă un răspuns