DISTRIBUIȚI

Portimonense și Belenenses se vor duela , joi 4 ianuarie 2018 , de la ora 22:15 , într-un meci contând pentru etapa cu numărul 16 din Primeira Liga (Portugalia) .

Portimonense S.C. se află pe poziția a 12 a în clasament cu patru victorii , patru remize și șapte înfrângeri . Pe propiul teren formația antrenată de Vítor Oliveira a obținut patru victorii , un rezultat de egalitate și două înfrângeri . 2 goluri pe meci este media echipei pe propiul teren și 1,29 este media golurilor primite .

În ultimul meci din campionat , Portimonense a pierdut cu 2-0 în deplasare în fața celor de la Sportig Lisabona , gazdele acestei întânliri a disputat și două meciuri în Cupa Ligi , unde a remizat 2-2 cu Benfica și tot 2-2 cu Braga .

De cealaltă parte , C.F. Os Belenenses se află pe locul 11 în clasament , cu cinvi victorii , două remize și opt înfrângeri . În meciurile disputate în deplasare formația antrenată de Domingos Paciência a obținut o singură victorie și șapte înfrângeri . Iar în ultimele patru deplasări a încasat nouă goluri și nu a marcat nici-un gol .

În precedenta etapă din Primeira Liga , oaspeți acestei întânliri , Belenenses , a pierdut în deplasare , scor 4-0 pe terenul celor de la Sporting Braga . Ultimele două partide din 2017 Belenenses le-a jucat în Cupa Ligi , unde a remizat 0-0 cu Maritimo și 1-1 cu Sporting Lisabona .

De cinci ori s-au duelat cele două formații în istorie , Belenenses s-a impus de trei ori , o partidă s-a terminat la egalitate iar într-un meci Portimonense a câștigat .

Pronostic : sană dublă 1X – cotă 1,25 (NetBet)

LĂSAȚI UN MESAJ