DISTRIBUIȚI

Într-un meci în care Stanciu a jucat doar ultimele zece minute, PSG a învins-o cu 5-0 pe Anderlecht şi s-a calificat în primăvara UEFA Champions League.

PSG şi-a asigurat matematic biletele pentru optimile UEFA Champions League, având punctaj maxim după patru runde. Francezii au întâlnit un Anderlecht fără Stanciu şi Chipciu printre titulari, iar Verratti a deschis scorul în minutul 30. Suspendat în ultima etapă din Franţa, Neymar a dublat avantajul chiar înainte de pauză.

Repriza secundă a fost a lui Kurzawa: fundaşul a reuşit un hattrick şi a semnat scorul final, 5-0 pentru PSG.

Dacă Stanciu a intrat pe teren ultimele 10 minute, Chipciu a rămas rezervă tot meciul. Cu patru înfrângeri din patru, Anderlecht mai are şanse doar la primăvara Europa League.

De notat şi faptul că fundaşul stânga Kurzawa a devenit primul apărător care reuşeşte un hattrick în grupele Ligii Campionilor. În ceea ce o prioveşte pe PSG, a devenit a 13-a echipă fără gol primit în primele 4 etape din grupe. Precedenta echipă care se poate lăuda cu o asemenea performanţă a fost Real în 2015-2016, când a şi câştigat trofeul.

De menţionat că, în aceeaşi grupă, şi Bayern a obţinut matematic biletele pentru optimile Ligii, după ce s-a impus cu 2-1 la Celtic. Cu 9 puncte după patru etape, bavarezii nu mai pot fi depăşiţi de scoţieni, independent ce se întâmplă în ultimele două partide (au meciurile directe favorabile).

LĂSAȚI UN MESAJ