DISTRIBUIȚI

PSG, liderul autoritar din Franța, primește vizita celor de la Lille, într-un meci care pune în față în față cele mai în formă echipe din Hexagon. Partida va avea loc vineri, 02 noiembrie 2018, orele 21:45, pe stadionul parizian Parc des Princes.

PSG este prima în Franța și este de departe cea mai în formă echipă a campionatului. Așadar, PSG are 11 victorii pe linie și, prin urmare, are punctaj maxim în această ediție de Ligue 1. Echipa are de departe cel mai în formă atac al campionatului, cu 39 de reușite (Marseille are al doilea atac, cu 20 de goluri), dar și cea mai solidă defensivă, cu doar 6 goluri primite.

Singurii pași greșiți ai trupei de sute de milioane de euro au venit în Liga Campionilor, acolo unde au pierdut 3-2 pe Anfield și au remizat 2-2 acasă cu Napoli. Ultima oară când PSG s-a încurcat în Ligue 1 era mai 2018, iar parizienii reușeau doar o remiză albă cu Caen. De partea cealaltă, pe teren propriu, ultimul eșec al lui PSG a avut loc tot în mai, 0-2 cu Rennes.

Lille are un parcurs neașteptat în acest sezon. Astfel, după 11 meciuri jucate, Lille este a 2-a în Franța, cu 25 de puncte acumulate. Echipa are al 3-lea atac din campionat, cu 20 de goluri marcate, și a 3-a apărare, cu 8 goluri primite.

Deși Lille n-are parcursul adversarei de vineri, nici ea nu merge deloc rău în campionat. Așadar, până la înfrângerea din ultima etapă, 2-0 în deplasarea de la Strasbourg, Lille adunase 5 victorii consecutive. Cu toate acestea, pe teren străin, Lille nu arată prea bine, acolo unde a adunat doar 2 victorii în ultimele 5 etape (3 înfrângeri).

Cred că Lille va face un meci neașteptat de bun pe Parc des Princes, acolo unde-și joacă șansa revenirii în lupta pentru titlu. În plus, PSG ne-a arătat în cele două meciuri fără victorie din Liga Campionilor că nu este o echipă invincibilă, astfel că mă aștept ca pasul greșit în campionat să vină din moment în moment.

Pronostic : Fara gol pana in minutul 21 – cotă 1,88

Lasă un răspuns