DISTRIBUIȚI

Duminica seara, incepand cu ora 17:00, Randers si Herning Ikast se vor duela in etapa cu numarul patru a campionatului din Danemarca.

Vine dupa un sezon foarte slab, in care abia in ultima etapa a prins play-off-ul. Intr-un final a terminat pe locul opt si din aceasta cauza, conducerea clubului a luat cateva masuri drastice. Lotul echipei a suferit modificari majore si mai multi antrenori secunzi au fost schimbati. In noul sezon a debutat cu o infrangere suferita pe teren propriu contra celor de la Odense, scor 20-28. A urmat o deplasare mai usoara, la Ajax Kobenhavn, dar jocul n-a decusc conform planului. Gazdele au condus pana in minutul 58, cand Randers a intors soarta partidei si a obtinut cele doua puncte puse in joc. Etapa precedenta a avut un duel extrem de dificil cu Copenhaga, pe care l-a pierdut la 17 goluri diferenta. Christina Hansen si Camilla Dalby sunt singurele jucatoare, care chiar conteaza in ofensiva. In defensiva sunt probleme foarte mari, in cele trei partide a primit 80 de goluri.

Herning Ikast a terminat doar pe locul cinci in sezonul precedent, iar pentru actualul sezon, asteptarile sunt ridica, chiar multe jucatoare au plecat in aceasta vara. Printre ele se numara si Veronica Kristiansen, care isi va continua cariera la Gyori ETO, unde cu siguranta va cuceri trofee. Cu Kristian Kristensen pe banca, Herning Ikast a inceput noul sezon cu o victorie categorica obtinuta pe teren propriu impotriva celor de la Aarhus United, scor 32-21. Au urmat doar partide dificile, in deplasare la Esbjerg si pe teren propriu cu Odense, ambele pierdute la doar doua goluri diferenta. Majoritatea jucatoarelor sunt tinere, dar au deja experienta la acest nivel.

In sezonul precedent, cele doua echipe s-au intalnit de doua ori, iar Herning Ikast s-a impus de fiecare data. Ultima confruntare a avut loc la inceputul anului, atunci Randers a pierdut in deplasare la sase goluri diferenta. Fara doar si poate, Herning Ikast porneste cu prima sansa in aceasta partida si cred ca va obtine toate cele doua puncte puse in joc.

Pronostic : Herning Ikast -3 goluri – cotă 1,78

Lasă un răspuns