DISTRIBUIȚI

Joi, de la ora 22:00, Glasgow Rangers va primi vizita celor de la Rapid Viena, intr-un meci contand pentru etapa a 2-a a fazei grupelor UEFA Europa League. Partida va avea loc pe „Ibrox Stadium”, din Glasgow.

Avand parte de o deplasare infernala in prima runda, pe terenul lui Villarreal, Rangers a revenit de doua ori pe tabela, smulgand un egal (2-2) extrem de important in economia calculelor finale ale grupei. Trupa lui Steven Gerrard a aratat determinare, lupta si agresivitate si credem ca acestea vor fi si coordonatele meciului de joi seara, de pe „Ibrox Stadium”. De partea cealalta, Rapid Viena o duce din ce in ce mai bine in Europa. Dupa ce a eliminat-o pe FCSB in play-off, gruparea austriaca a profitat de avantajul terenului propriu pentru a obtine trei puncte imense impotriva rusilor de la Spartak Moscova. Una peste alta, outsiderele grupei G au obtinut rezultate excelente in prima runda si, intalnindu-se acum , in cea de-a doua etapa, sunt sanse mari sa vedem un meci echilibrat.

Avand in vedere imprejurarile acestui joc, ne asteptam la o desfasurare echilibrata a ostilitatilor. In timp ce Rangers este favorita in opinia bookmakerilor pentru a domina jocul in fata propriilor fani, Rapid Viena nu poate fi subestimata. Echipa lui Andrei Ivan a facut o figura foarte frumoasa in fata lui Spartak si va fi, cu siguranta, un adversar redutabil si pentru Rangers. In alta ordine de idei, credem ca echilibrul valoric isi va spune cuvantul cel putin la finalul primelor 45 de minute.

Pronostic : pauză sau final X – cotă 1,65

Lasă un răspuns