DISTRIBUIȚI

Joi, de la ora 18:45, Rapid primește pe teren propriu vizita lui Turris Turnu-Măgurele, într-un duel din șaisprezecimile Cupei României. Ambele formații se află în vârful ligii a treia, iar giuleștenii vor fi susținuți puternic pe teren propriu, pe arena „Valentin Stănescu”.

RAPID, CEA MAI BUNĂ DEFENSIVĂ DIN CAMPIONAT
Rapid are o serie foarte dificilă și promovarea nu este un obiectiv ușor. În acest moment, vișiniii sunt pe locul 3 în clasamentul seriei a doua, în spatele lui CS Afumați și Unirii Slobozia.

Toate cele trei echipe de pe podium au câte 13 puncte, după patru victorii și câte o remiză, dar golaverajul este de partea Afumațiului (19-6). Rapid are golaveraj 11-2 și se bazează pe cea mai bună defensivă din campionat, având în componență jucători experimentați precum Doru Bratu, Maftei, Voicu, Goge și vedeta din atac, Matulevicius.

Constantin Schumacher, antrenorul rapidiștilor, a declarat: „Vrem să ne calificăm pentru a ne măsura forțele cu echipele din prima ligă! Cred că ne vom descurca bine”.

TURRIS, LIDER AL CLASAMENTULUI ÎN SERIA A TREIA
Giuleștenii vin după patru victorii la rând, în care au marcat 10 goluri și au primit unul singur: 5-0 cu Delta Dobrogea, 2-1 cu Daco-Getica, 2-0 la FCSB II și 1-0 în weekend, cu Sportul Chișcani.

Turris conduce clasamentul în seria a treia, cu 3 victorii și două remize la activ. Același bilanțîl au alte trei echipe din serie, dar Turnu-Măgurele se laudă cu cel mai bun golaveraj (11-2).

Etapa trecută, Turris a remizat cu U Craiova 1948, scor 1-1 acasă. Cei mai importanți jucători din lotul oaspeților sunt foștii prim-divizonari Savin (27 de ani), Liviu Băjenaru (35 de ani) și Mihai Constantinescu (37 de ani). Antrenor este Erik Lincar.

Pronostic : victorie RAPID București – cota 1.55

Lasă un răspuns