DISTRIBUIȚI

În această seară , de la ora 19:30 , pe Stadionul Valentin Stănescu din București , va avea loc duelul dintre RAPID București și Delta Dobrogea , partidă contând petnru etapa a treia din Liga a III a (Seria a IIa ).

LIVE VIDEO : RAPID – Delta Dobrogea

Duelul dintre RAPID București și Delta Dobrogea va fi televizat pe Telekom Sport 1 și DIGI Sport 1 .

WwW.Brfatu-Marian.Ro

WwW.Brfatu-Marian.Ro

RAPID Bucureşti , echipă antrenată de Constantin Schumacher a început cu o victorie noul sezon , cu o victorie pe propiul teren , scor 2-1 cu Progresul Spartac , în runda a doua a remizat scor 1-1 în deplasare cu Popești-Leordeni ,”giuleștenii” restabilind egalitatea dintr-o lovitură de la 11 metri .

Feroviarii au jucat și în Cupa României , primele trei tururi , în primul tur preliminar a învins cu 3-0 pe Viitorul Domneşti , în turul al doilea a trecut de Bragadirul cu scorul de 5-0 , iar în turul trei preliminar s-a impus cu scorul de 4-1 de Alexandria .

Pe 11 septembrie 2018 , RAPID București va juca împotriva formației Daco-Getica , formație ce a evoluat în sezonul trecut în prima ligă sub numele de Juventus București , acum această formație evoluează în liga secundă din România .

De cealaltă parte , Delta Dobrogea în cele două etape scuse nu a scos nici-un punct , fiind îninsă cu 3-0 de Afumați și tot cu 3-0 de Agricola Borcea . Delta Dobrogea a jucat și în Cupa României , unde a fost eliminată de Pescăruşul Sarichioi cu scorul de 3-1 .

Jucând pe propia arenă , în fața propiilor suporteri și cu o echipă mai slab cotată , „giuleștenii” sunt clar favoriți în această dispută , noi recomandăm un pronostic cu peste 4,5 goluri .

 

Lasă un răspuns