DISTRIBUIȚI

Leipzig speră să încheie anul într-o notă pozitivă după dezamăgirile din luna decembrie. În etapa a 17-a, sâmbătă de la ora 16:30, pe Red Bull Arena vine Werder Bremen.

După 3 înfrângeri în ultimele 5 etape, Leipzig a căzut pe locul 4, la 11 puncte de liderul Borussia Dortmund. Din octombrie încoace, Werder a câștigat un singur meci în Bundesliga, 3-1 cu Fortuna Düsseldorf. În urma seriei negative, trupa alb-verde a ajuns până pe locul 9, la 3 puncte de un loc de Europa League.

LEIPZIG A SCĂPAT PRINTRE DEGETE CALIFICAREA ÎN PRIMĂVARA EUROPA LEAGUE

Leipzig a pierdut în deplasare cu Salzburg (0-1), dar s-ar fi putut califica în primăvara Europa League dacă ar fi învins-o în ultima etapă pe Rosenborg.

Norvegienii aveau înfrângeri pe linie în cele 5 partide din grupă, dar au egalat-o pe Leipzig (1-1) în minutul 85 și au semnat eliminarea nemților.

TIMO WERNER ESTE PRINCIPALUL PERICOL PENTRU POARTA LUI WERDER

Atacantul lui Leipzig a marcat 10 goluri în actualul sezon din Bundesliga, fiind depășit doar de Jovic și Alcacer.

Vârful de 22 de ani a tras cele mai multe șuturi spre poartă în această primă parte a campionatului – 62. Cumpărat în urmă cu doi ani de la Stuttgart pentru 10 milioane de euro, Timo a ajuns să valoreze în prezent 65 de milioane de euro.

REZULTATE SLABE PENTRU WERDER ÎN MECIURILE DIRECTE

Werder a reușit să câștige un singur duel direct cu Leipzig, chiar și atunci a făcut-o în fața propriilor suporteri. În cele două partide disputate pe terenul lui Leipzig, Werder a pierdut de fiecare dată la handicap (0-2 și 1-3).

Deplasările nu au adus satisfație în ultima vreme pentru Werder – un singur punct în cele mai recente 3. În această serie a intrat un egal la Freiburg și două înfrângeri pe terenurile lui Mainz și Borussia Dortmund.

ABSENȚE MAJORE PENTRU WERDER BREMEN

Oaspeții fac deplasarea la Leipzig fără câțiva dintre cei mai importanți jucători: Zetterer, Kauper, Veljkovic, Jacobsen, Bartels și Bargfrede.

Gazdele au mai puțini indisponibili – nu se vor putea baza pe slovenul Kevin Kampl și pe suedezul Forsberg.

Pronostic : Leipzig câștigă & peste 1,5 goluri – cotă 1,70

Lasă un răspuns