DISTRIBUIȚI

Espanyol și Levante au un start similar de sezon: câte o victorie, un egal și o înfrângere. Acum cele două se întâlnesc pe Cornella-El Prat duminică, de la ora 17:15, într-un meci în care catalanii vor să uite înfrângerea din ultima etapă, cu Alaves, iar Levante să repete forma bună din remiza 2-2 cu rivala locală Valencia.

Espanyol nu-i va avea la dispoziție pe Oscar Duarte, David Lopez și pe Puado, în timp ce Levante nu-i va avea pe Sadiku și Coke, dar l-a recuperat pe Postigo, revenit după o accidentare.

GAZDELE, LA 3 PUNCTE DE CEL MAI BUN DEBUT DE SEZON DIN ACEST SECOL În ultimele cinci întâlniri directe, Levante s-a impus de două ori, Espanyol o dată, iar două meciuri s-au încheiat la egalitate (ambele jucate în sezonul trecut din La Liga).

De altfel, în toată istoria lor comună în Primera, echipa valenciană a câștigat o singură dată la Barcelona.

Pentru catalani, eventualul succes are o miză sporită în acest meci. Cu o victorie acasă, cu Levante, Espanyol ar ajunge la șapte puncte, egalând zestrea acumulată după patru etape de Javier Aguire în sezonul 2013-2014, cel mai bun debut de sezon din acest secol pentru alb-albaștri

Pronostic : pauză sau final X – cotă 1,94

Lasă un răspuns