DISTRIBUIȚI

Betis – Valladolid, un meci între două echipe vecine de clasament, încheie ziua de duminică în Spania, de la ora 21:45! Andaluzii au pierdut în ultima etapă, 0-1, în deplasarea de pe Wanda Metropolitano, cu Atletico Madrid. Valladolid vine după trei victorii la rând.

PATRU REMIZE ÎN ULTIMELE 6 DUELURI DIRECTE: TREI 0-0!
În ultimele cinci meciuri, ambele echipe au aceleași rezultate: trei victorii, o remiză și un eșec. Tot la egalitate sunt și la puncte, 12 fiecare. Valladolid e pe 7, iar Betis, pe 8, doar pentru că alb-violeții au un golaveraj mai bun.

Din punct de vedere istoric, Betis este în avantaj: 18 victorii la 6, din 33 de partide. Restul de nouă meciuri au fost remize. Valladolid nu a mai învins-o pe Betis din 2011, în Copa del Rey, iar în campionat ultima victorie a alb-violeților a fost în 2003!

Ultimele șase meciuri, însă, au adus patru egaluri între cele două echipe, dintre care trei fără goluri marcate!

BETIS, 7 MECIURI IMPORTANTE ÎN URMĂTOARELE 22 DE ZILE
Alb-verzii au un program infernal în următoarele 22 de zile, în care trebuie să dispute șapte partide! Spre deosebire de Valladolid, Betis evoluează și în Europa League. Betis vrea victoria cu Valladolid, pentru a-și consolida moralul înaintea duelului cu AC Milan din UEFA Europa League, de pe San Siro.

Deși o forță din punct de vedere defensiv, Betis are probleme în ofensivă: doar cinci goluri marcate în opt partide de campionat. Valladolid este la fel de solidă în apărare: tot doar șase goluri primite, la fel ca Betis, doar două mai multe decât Atletico, liderul clasamentului golurilor primite în Spania.

DACĂ A PUTUT SEVILLA, VREA ȘI BETIS ÎN LUPTA LA TITLU
Formația din Sevilla nu-i va putea folosi la acest meci pe Joaquin, Guardado și Tello, în timp ce Valladolid îi are indisponibili sau incerți pe Keko, Oscar Plano și Cop. Cea mai mare pierdere este, evident, a lui Betis, întrucât Joaquin este un jucător fundamental pentru antrenorul Quique Setien.

Alb-verzii vor să intre în lupta pentru primele locuri din clasament, acolo unde rivala sa locală, Sevilla, este lider. De aceea, pentru a face față pe mai multe planuri, Quique Setien va roti foarte mult jucătorii în următoarele meciuri, încercând să dea minute și jucătorilor mai puțin folosiți. E de așteptat, așadar, ca echipa sa de bază să sufere serioase modificări în meciul cu Valladolid, întrucât meciul cu AC Milan este considerat mai important. Betis e pe locul 2 în grupa din UEL și speră la calificarea în turul următor al competiției.

Pronostic : 1x si peste 1.5 goluri – cotă 1.48

Lasă un răspuns