DISTRIBUIȚI
  1. Cea mai galonată formație din istoria Champions League, Real Madrid, pornește la drum spre a patra „urecheată” consecutivă împotriva Romei, miercuri, 19 septembrie, de la ora 22:00, pe Santiago Bernabeu. Elevii lui Julen Lopetegui sunt favoriți cerți în fața capitolinilor.

RĂMÂNE UCL COMPETIȚIA-TALISMAN A REALULUI CHIAR ȘI FĂRĂ CR7?
În ultima etapă, Real Madrid a reușit doar o remiză, 1-1, la Bilbao, cu Athletic, și a lăsat-o pe rivala Barcelona să scape la două lungimi în față în clasament. Dar Champions League e competiția-fetiș a „galacticilor”, chiar dacă vor juca acum primul meci în Ligă după plecarea starului Cristiano Ronaldo, golgheterul all-time al UCL!

Totuși, să nu uităm că Roma nu trebuie subestimată. Echipa antrenată de Eusebio Di Francesco a jucat semifinala ediția trecută, după ce a eliminat-o pe FC Barcelona în „sferturi” și poate oricând produce surprize.

ROMA, START DE SEZON SUB AȘTEPTĂRI
Pentru Lopetegui este o misiune dificilă să păstreze ștacheta la nivelul la care a ridicat-o fostul antrenor, Zinedine Zidane, care a cucerit trei trofee la rând în Liga Campionilor pe banca formației merengue. Cu atât mai puțin cu cât a rămas și fără jucătorul cu cele mai multe galoane în UCL!

Tehnicianul echipei blanco se va baza pe trio-ul Bale-Benzema-Asensio în atac împotriva unei Rome care vine după trei meciuri fără succes în Serie A (două egaluri și o înfrângere).

De la Real Madrid se așteaptă să câștige fără probleme grupa din care mai fac parte ȚSKA Moscova și Viktoria Plzen, mai cu seamă pentru că sunt deținătorii trofeului. Și, văzând cum și Chievo a reușit să profite de erorile din defensiva Romei, e foarte probabil că și atacul stelar al lui Real Madrid va reuși să o facă.

ULTIMII MARCATORI AI REALULUI ÎMPOTRIVA ROMEI NU MAI SUNT ÎN LOT
Cele două formații s-au întâlnit ultima oară în UCL acum trei sezoane, în optimile de finală, iar madrilenii s-au impus în ambele manșe cu același scor: 2-0. Niciunul din marcatorii celor patru goluri ale „galacticilor”, Cristiano Ronaldo, Jese Rodriguez și James Rodriguez nu se mai află în lotul Los Blancos.

În această vară, Real și Roma s-au înfruntat și la International Champions Cup, unde albii s-au impus cu 2-1. De altfel, în ultimele 10 meciuri dintre cele două cluburi, s-au marcat peste 2.5 goluri pe meci, în medie.

Cei doi antrenori nu au probleme de lot. Jesus Vallejo e singura absență la Real, în timp ce Roma îl are doar pe Pastore incert și l-a recuperat pe Manolas.

Pronostic : se va acorda penalty – cota 3, 10

Lasă un răspuns