DISTRIBUIȚI

La Real, situația este tot mai tensionată, după ce madrilenii au început anul 2019 cu două rezultate negative, 2-2 cu Villarreal și 0-2 cu Real Sociedad.

LOS BLANCOS, CELE MAI PROASTE CIFRE DIN ULTIMII 25 DE ANI

Leganes, care și-a văzut întreruptă seria de șase partide consecutive fără înfrângere în fața lui Espanyol, scor 0-1, vrea să profite de momentul prost al „galacticilor” și de spirala negativă în care au intrat elevii lui Santiago Solari.

Albii au cel mai prost sezon de campionat din ultimii 25 de ani, marcând doar 26 de goluri, lucru nemaiîntâlnit din sezonul 1992/1993. În cele nouă sezoane cu Cristiano Ronaldo în lot, „galacticii” aveau în medie 48 de goluri marcate după 18 etape. Acum, au puțin mai mult de jumătate.

O TREIME DIN MECIURI, FĂRĂ GOL MARCAT PENTRU REAL!

În timp ce lusitanul este golgheterul Seriei A, cu 14 goluri marcate și cu Juventus lider neînvins, la Real, golgheterul echipei, Karim Benzema, are alți atacanți în fața sa în clasamentul marcatorilor. De altfel, doar Messi și Suarez împreună (28 de goluri) au înscris mai mult decât tot lotul lui Real la un loc.

Criza ofensivă nu se limitează doar la campionat. Din ultimele 22 de meciuri oficiale, într-o treime din ele (7), jucătorii lui Real nu au marcat deloc. Anul trecut, sub Zidane, „galacticii” au stabilit o serie de 73 de meciuri oficiale consecutive cu gol marcat.

LEGANES A ELIMINAT-O ANUL TRECUT PE REAL ÎN ”SFERTURI”

Acum, elevii lui Solari dau piept chiar cu echipa care a eliminat-o anul trecut din Cupa Regelui, în sferturi. Leganes s-a calificat atunci după ce a învins cu 2-1 pe Bernabeu, după ce în tur pierduse 0-1 acasă.

Acea înfrângere de pe Bernabeu a fost și singura suferită de Real în istoria confruntărilor cu Leganes, în număr de 7. Restul de șase dueluri au fost câștigate de „galactici”, ultima chiar în acest sezon de la Liga, 4-1 în etapa cu numărul 3!

TRANSFERURI LA AMBELE FORMAȚII

Leganes l-a recuperat înaintea acestui meci pe argentinianul Ezequiel Munoz, care a fost accidentat din luna noiembrie până acum. Rămân indisponibili în continuare Santos și Szymanwski.

În meciul cu Real ar putea debuta noul transfer al „castraveților”, danezul Martin Braithwaite, împrumutat de la Middlesborough.

Și trupa lui Solari are un nou jucător în lot. E vorba de Brahim Diaz, spaniolul transferat de Real de la Manchester City în schimbul a 20 de milioane de euro. Fotbalistul de 19 ani a fost deja prezentat oficial pe Bernabeu.

Pronostic : ambele marchează – cotă 1,95

Lasă un răspuns