DISTRIBUIȚI

Criza s-a adâncit la Real Madrid, după înfrângerea de pe teren propriu, din weekend, cu Levante, scor 1-2. A fost a treia înfrângere oficială consecutivă pentru „galactici”, ceea ce nu li s-a mai întâmplat din 2009! Tot de atunci nu li s-a mai întâmplat „albilor” să lege cinci meciuri consecutive fără victorie. Parcursul mult sub așteptări l-a băgat în ședință pe tehnicianul Julen Lopetegui, Florentino Perez coborând la vestiare la finalul partidei cu Levante.

CINE VA FI ÎNLOCUITORUL LUI LOPETEGUI: GUTI, CONTE SAU SOLARI?
Pentru Lopetegui, meciul cu Viktoria Plzen, de marți, de la ora 22:00, și El Clasico, de duminică, sunt vitale pentru rămânerea pe banca lui Real Madrid. Deocamdată, a scăpat de demisie, dar nu-și mai permite niciun pas greșit.

Conform cotidianului Marca, se prefigurează tot mai clar numele înlocuitorului său: Guti, fostul mijlocaș al campioanei europene, fost antrenor la juniorii lui Real Madrid și în prezent secundul lui Senol Guneș, la Beșiktaș. Perez vrea să replice modelul Zidane, care s-a dovedit unul de succes.

Restul presei spaniole avansează și alte nume de posibili înlocuitori ai lui Lopetegui. Printre cei văzuți cu cele mai mari șanse sunt Antonio Conte și Santiago Solari.

GARETH BALE ȘI CARVAJAL, INDISPONIBILI
Spre deosebire de campionatul ceh, unde merge excelent, Plzen e ultima clasată în grupa G din UEFA Champions League, după înfrângerea cu Roma și remiza cu ȚSKA Moscova. Real Madrid a pierdut, în ultima rundă, la Moscova, și are nevoie neapărată de victorie cu formația cehă.

De parcă nu avea destule pe cap, Lopetegui nu-i va putea folosi pe Gareth Bale și Carvajal, în continuare indisponibili.

Speranța fanilor lui Real stă în faptul că indiferent cât de prost merge în campionat, Champions League e competiția talisman a formației „blanco”, câștigătoare de 13 ori a Ligii Campionilor. Albii au câștigat 35 din ultimele 43 de meciuri din UCL jucate pe Santiago Bernabeu. Doar Schalke (în sezonul 2014/2015) și Juventus (sezonul trecut) au câștigat în acest interval acasă la Real.

LOPETEGUI A PIERDUT DOUĂ DIN CELE TREI MECIURI EUROPENE CU REAL
Sub Lopetegui, însă, Real Madrid a pierdut două din cele trei meciuri europene jucate până acum: 2-4 cu Atletico, în Supercupa Europei, respectiv 0-1 cu ȚSKA, runda precedentă în Liga Campionilor. În schimb, a învins-o pe Roma cu 3-0.

Contra echipelor cehe, Real Madrid este neînvinsă în ultimele cinci dispute, câștigându-le pe ultimele trei. Cu Viktoria Plzen, însă, „galacticii” acum joacă pentru prima dată.

Pronostic : sansa dubla 1x si sub 4,5 goluri – cota 1,60

LIVE STREAM : Real Madrid – Plzen

WwW.Brfatu-Marian.Ro

Lasă un răspuns