DISTRIBUIȚI

Real Madrid a început anul 2019 cu stângul, remizând, 2-2, cu Villarreal, în primul meci jucat în acest an calendaristic. Acum, „galacticii” dau piept cu Real Sociedad în etapa cu numărul 18 din La Liga. Bascii vin după patru înfrângeri consecutive în campionat și ocupă doar poziția a 15-a, cu 19 puncte acumulate după 17 runde.

SEMIEȘEC CU VILLARREAL

Trupa lui Solari s-a împiedicat de „Submarinul galben” joi și a ratat șansa de a urca pe podium și a încerca să reducă din diferența de puncte față de rivalele sale, Barcelona și Atletico Madrid, ocupantele primelor două locuri.

„Albii” au câștigat șase din ultimele șapte partide jucate pe teren propriu, în toate competițiile. În schimb, Real Sociedad, paradoxal, s-a descurcat mai bine în deplasare în acest sezon de La Liga. 13 din cele 19 puncte acumulate de echipa txuri-urdin au fost aduse de „afară”, în timp ce doar șase puncte au fost câștigate pe Anoeta.

SOCIEDAD ARE ANTRENOR NOU

Pentru basci, meciul de la Madrid înseamnă și debutul noului antrenor al echipei, după demiterea lui Asier Garitano în luna decembrie. Noul tehnician, Imanol Alguacil, are misiune dificilă, însă, trebuind să debuteze chiar pe Santiago Bernabeu!

Real Sociedad are în ultimii ani un adevărat complex în fața madrilenilor. În ultimele șapte partide directe jucate, „galacticii” au câștigat de șapte ori! Mai mult, în ultimele zece dueluri Real Madrid – Real Sociedad disputate pe Santiago Bernabeu, Los Blancos au câștigat de nouă ori și o dată s-a terminat egal, 1-1!

ULTIMA VICTORIE A BASCILOR PE BERNABEU, ACUM 20 DE ANI!

Imanol, noul antrenor al bascilor, știe că nu va fi ușor să câștige pe un teren pe care Real Sociedad nu s-a mai impus în ultimele două decenii.

„Sunt emoționat, dar nerăbdător. Toți știm potențialul lui Real Madrid. Este adevărat că poate nu este în cea mai bună formă a sa, dar toți cunoaștem calitățile jucătorilor de acolo. Să câștig pe Santiago Bernabeu? Din câte știu, ultima victorie acolo a fost obținută acum 20 de ani, dar mergem să ne jucăm șansele. Mi-ar plăcea să fim la înălțime, să lăsăm o imagine bună și să câștigăm puncte”, a declarat tehnicianul echipei din San Sebastian.

Din păcate pentru Alguacil, la meciul de duminică nu va avea la dispoziție lotul complet.

„Moya și Sandro Ramirez s-au accidentat în zilele trecute și nu vor putea juca. Luca și Raul se antrenează deja normal, alături de echipă, și s-ar putea să fie apți de joc duminică”, a spus Imanol, care îi mai are pe lista indisponibililor și pe Gorosabel, Kevin Rodrigues, David Concha și Merquelanz.

FANII ȘI PRESA CER TRANSFERURI ȘI ALT ANTRENOR LA REAL!

Dincolo, Solari nu-i va putea folosi pe Mariano Diaz, Marcos Llorente și pe Asensio, în timp ce Gareth Bale este incert. În plus, după semieșecul cu Villarreal, criticile la adresa antrenorului lui Real s-au întețit.

Presa de casă a Realului vorbește deja de un înlocuitor pentru argentinian, numindu-i pe Pochettino, Klopp și Allegri. În plus, se cer transferuri de răsunet pe Bernabeu, care să readucă la stadion fanii care s-au îndepărtat încet de echipă după plecările lui Zidane și Cristiano și sezonul prost făcut de echipa „galactică”.

Bale nu pare a fi urmașul lui Cristiano și e mai mereu accidentat. Marcelo este o umbră a celui care a fost. Asensio nu a făcut pasul în față pe care toată lumea îl aștepta, Isco este într-un con de umbră și se gândește să plece. Modric, Ramos și Benzema, toți trecuți de 30 de ani, au nevoie de înlocuitori pe măsură, iar din tineri nu a dat satisfacție decât unul, Marcos Llorente, dar și acela doar parțial. Tot atâtea motive pentru ca fanii să vrea niște transferuri „galactice”.

Pronostic : Real Madrid , marchează prima și câștigă – cotă 1,57

Lasă un răspuns