DISTRIBUIȚI

Real Madrid a debutat cu dreptul în „era Solari”, învingând-o cu 4-0 pe Melilla în Cupa Regelui Spaniei. Acum, „galacticii” vor să revină cu o victorie și în La Liga, acolo unde Lopetegui i-a lăsat pe locul 9, cu 14 puncte, șapte mai puține decât rivala Barcelona, liderul campionatului.

DUEL CU FORMAȚIA LUI RONALDO NAZARIO, AFLATĂ ÎN SUPER FORMĂ
Pentru aceasta, însă, „los blancos” trebuie să o învingă pe Valladolid, echipa patronată de chiar fostul atacant al lui Real Madrid, Ronaldo Nazario. Și nu va fi chiar o misiune ușoară. Alb-violeții sunt pe locul 6, loc de cupe europene, cu 16 puncte după zece runde. În plus, sunt neînvinși de șapte partide! Ca o comparație, madrilenii nu au reușit în ultimele opt meciuri jucate decât două victorii!

Asta deși Valladolid a început sezonul destul de prost și multă lume vedea echipa recent promovată după baraj ca una dintre primele candidate la retrogradare. Elevii lui Sergio Gonzalez nu au reușit nicio victorie în primele cinci runde, remizând în trei și pierzând două partide.

ÎN LUNA OCTOMBRIE, REAL A FOST CEA MAI SLABĂ ECHIPĂ DIN SPANIA
„Galacticii” nu au mai câștigat un meci în La Liga din 22 septembrie, 1-0 cu Espanyol. De atunci, au urmat o remiză și patru înfrângeri, ceea ce o face pe Real Madrid „lanterna roșie” a unui clasament ipotetic al meciurilor jucate în octombrie.

Misiunea lui Santiago Solari, care, cu o victorie cu Valladolid, și-ar putea majora șansele de a deveni mai mult decât un simplu „interimar”, este cu atât mai dificilă cu cât are o lungă listă de accidentați: Marcelo, Varane, Mariano, Vallejo, Carvajal…

VINICIUS, PRIMA ”INVENȚIE” A LUI SOLARI
Prima schimbare adusă de tehnicianul argentinian la echipă a fost titularizarea brazilianului Vinicius, cu Melilla, în Cupă. Acesta a jucat senzațional, reușind două assist-uri. Vinicius a devenit primul jucător care reușește asta la primul său meci ca titular pentru Real Madrid în ultimele cinci sezoane! Un alt jucător pe care Lopetegui l-a cam ignorat, Odriozola, a marcat un gol și a oferit alte două pase decisive.

Real Madrid poate aduce în favoarea sa și argumentul ultimelor întâlniri directe, însă. Ultima oară când Valladolid a reușit să o învingă pe Real a fost acum 10 ani, pe 15 noiembrie 2008. De atunci au urmat alte șapte meciuri: șase victorii pentru „galactici” și o remiză!

Totuși, Valladolid nu este străină de victorie pe Santiago Bernabeu. Din cele doar patru victorii în fața Realului (dintr-un total de 34 de dueluri directe), două au fost obținute chiar acasă la formația „merengue”. E adevărat, ultima a fost în 2000!

Pronostic : sansa dubla 1x si sub 4,5 goluri – cotă 1,44

Lasă un răspuns