DISTRIBUIȚI

Bascii de la Real Sociedad și-au refăcut moralul în ultima etapă jucată, învingând Huesca în deplasare, după ce timp de trei etape nu au mai bătut pe nimeni.

Pe aceeași Huesca, însă, a învins-o și Rayo acum două etape, când madrilenii au obținut și singurele lor 3 puncte din acest sezon.

IMPROVIZAȚII ÎN PRIMUL UNSPREZECE
Victoria cu Huesca i-a adus însă și bătăi de cap antrenorului Asier Garitano, care va trebui să facă schimbări în unsprezecele său titular, cu Rayo, după ce la numeroasele accidentăridin lot li se mai adaugă și „suspendații” Juanmi Jimenez și Theo Hernandez, eliminați în etapa precedentă.

Tehnicianul lui Real Sociedad nu a avut parte de prea multă liniște în acest sezon. Mai întâi l-a pierdut pentru mai mutle luni pe Diego Llorente, apoi s-au accidentat Willian Jose și Martin Merquelanz, iar Januzaj și Sandro Ramirez sunt deja de o perioadă îndelungată indisponibili.

ANUL TRECUT, RAYO NU A REUȘIT DECÂT UN PUNCT DIN 6 CU SOCIEDAD
Nici dincolo, la Rayo, situația nu este mult diferită. Abdoulaye Ba a fost eliminat cu Alaves, astfel că Michel va trebui să-l titularizeze pe Emiliano Velazquez în apărare, în locul senegalezului. Aceasta nu va fi singura noutate din unsprezecele titular cu Sociedad, întrucât accidentarea lui Gorka Elustondo va da șansa unuia dintre Santi Comesana și Alvaro Medran să-i ia locul în echipă.

Michel mai trebuie să facă față și perioadei scurte între meciul cu Alaves și cel cu Real Sociedad, timp în care nu a putut efectua mai mult de două antrenamente.

Anul trecut, Rayo a reușit să-i ia doar un punctdin șase posibile lui Real Sociedad, dar acum speră să profite de numeroasele indisponibilități din trupa lui Garitano pentru a obține un rezultat bun în Țara Bascilor.

Pronostic : Rayo Vallecano handicap asiatic +1 – cotă 1,76

Lasă un răspuns