DISTRIBUIȚI

Valencia are cel mai prost început de sezon din ultimii 60 de ani! Doar în sezonul 1957/1958 a mai avut avut un start de campionat cu șase meciuri fără victorie, la fel ca acum. E adevărat, „liliecii” au cinci remize în aceste șase partide jucate, ceea ce-i face să ocupe un loc nu neapărat catastrofal în clasament: 15.

Sâmbătă, 29 septembrie, Valencia merge pe Anoeta, unde va da piept cu Real Sociedad, care a început ceva mai bine, dar tot departe de așteptările avute. Cu opt puncte în șase runde, bascii sunt pe locul 9.

ANUL TRECUT, VALENCIA A LUAT TOATE CELE 6 PUNCTE DIN MECIURILE CU SOCIEDAD
Valencia ar vrea să repete isprava de anul trecut de pe stadionul din San Sebastian, când a câștigat cu 3-2. De altfel, în sezonul precedent, „liliecii” au luat toate cele șase puncte din meciurile cu formația „txurri urdin” (alb-albastră, în limba bască).

Ambele formații vin după câte o remiză, Sociedad cu Rayo, acasă, 2-2, iar Valencia cu Celta, 1-1, pe Mestalla.

Marcelino nu-i va avea la dispoziție pentru acest meci pe Santi Mina, Garay, Kondogbia și Dani Parejo. Sociedad îi are în continuare în infirmerie sau suspendați pe Januzaj, Diego Llorente, Theo Hernandez, Juanmi și Sandro Ramirez, dintre jucătorii cei mai importanți.

PROBLEME ÎNTRE GARITANO ȘI CĂPITANUL SĂU DE ECHIPĂ?
Dincolo de accidentări, Real Sociedad se confruntă și cu alte probleme. Pentru a doua etapă la rând, căpitanul echipei, Asier Illarramendi, a fost lăsat în afara echipei de start, ceea ce nu i s-a mai întâmplat niciodată în precedentele trei sezoane de la revenirea sa de la Real Madrid. Faptul că atât cu Huesca, cât și cu Rayo, nu a intrat în planurile lui Garitano, deși nu este accidentat, nici obosit, pare să indice un conflict între cei doi.

La capitolul vești bune, „liliecii” pot trece primul gol marcat de Batshuayi pentru Valencia, ceea ce-l duce pe atacantul belgian la o performanță cu care puțini se pot lăuda: a marcat în toate cele patru campionate mari în care a evoluat: Franța, Anglia, Germania și Spania, pe lângă campionatul Belgiei, în care a debutat.

Pronostic : ambele marchează – cotă 1,70

Lasă un răspuns