DISTRIBUIȚI

Valladolid încă nu știe ce e victoria în acest sezon din La Liga, în care a acumulat doar trei puncte din egaluri în primele cinci etape de campionat. Levante are doar cu un punct în plus și, de patru meciuri, nu mai știe nici ea ce e succesul.

Ambele formații vin, însă, după meciuri spectaculoase jucate în etapa precedentă. Valladolid a remizat în deplasare, la Celta Vigo, într-un meci cu multe goluri: 3-3. Levante a jucat, la rândul său, un meci nebun cu Sevilla, pierdut cu 2-6, în care s-au trimis 39 de șuturi la poartă și 19 pe spațiul porții!

LEVANTE, 10 ȘUTURI LA POARTĂ CU SEVILLA, DAR DOAR 2 GOLURI
Formația din Valencia poate spune că a avut ghinion, întrucât 10 din cele 19 i-au aparținut. Un meci, așadar, care apropiori promite multe goluri. Un fapt care poate fi susținut și de statistica meciurilor directe. Ultimele două întâlniri directe dintre cele două au văzut 4, respectiv 5 goluri marcate!

Valencienii stau mai bine când vine vorba de ultimele cinci dueluri anterioare. Levante a câștigat trei, iar două s-au încheiat la egalitate. Alb-violeții nu știu cum e s-o învingă pe Levante din 2012!

VALLADOLID VREA PRIMA VICTORIE A SEZONULUI
Totuși, egalul reușit etapa trecută la Vigo, după ce a fost condusă cu 3-1, o face pe Valladolid să spere că va sosi și prima victorie a sezonului. Și de ce nu, poate va sosi chiar împotriva unei Levante în suferință.

Pentru acest meci, antrenorul alb-violeților, Sergio Gonzalez Soriano, nu poate miza pe Joaquin Fernandez, Daniele Verde, Enes Unal și Ivi Lopez, ultimul neavând drept de joc fiind împrumutat tocmai de la Levante. Dincolo, Paco Lopez nu-i are în continuare la dispoziție pe Coke și Sadiku.

Pronostic : sub 2,5 goluri – cotă 1,83

Lasă un răspuns