DISTRIBUIȚI

Rezultatele slabe, dar și afluența de spectatori extrem de redusă la jocurile de pe stadionul ”Dan Păltinișanu” au determinat șefii celor de la Ripensia să renunțe la a mai juca pe principala arenă a Timișoarei, ”Dan Păltinișanu”. Decizia mutării pe fostul ”1 mai”, în vară, a fost una nereușită, astfel că ”Ripi” va evolua de sâmbătă, 17 noiembrie, ora 11:00, pe micuța arenă din cartierul sudic ”Ciarda Roșie”.

Ripensia este pe locul 16, cu 14 puncte, iar Mioveniul este pe poziția a 7-a, cu 32 de puncte, înaintea etapei a 17-a din Liga 2.

PELICI ÎȘI ÎNTÂLNEȘTE FOSTA ECHIPĂ
Alexandru Pelici se revede cu echipa pe care a antrenat-o în 2016/17, atunci când a ajuns cu Mioveniul până-n sferturile de finală ale Cupei României, pe parcurs fiind eliminată și FCSB.

Aflată la patru puncte de prima poziție salvatoare, Ripensia are nevoie de victorie pentru a nu se scufunda și mai mult în ”zona roșie”: ”Vom întâlni o echipă o echipă matură, care joacă de mult timp în Liga 2 şi care poate câştiga pe orice teren. Sunt jucători buni la Mioveni. Am trecut pe acolo ca antrenor şi ştiu că au în componenţă jucători foarte buni. Au şi punctele necesare pentru o linişte care să le permită să evolueze relaxaţi. Cu siguranţă, vor veni să câştige. Noi sperăm însă să facem puncte, pentru că avem mare nevoie de ele”, a spus Pelici, cel care a pierdut la startul pe banca Ripensiei, 0-1 la Petrolul Ploiești.

MECI ÎNCHIS? Ripensia are doar o victorie și trei egaluri în meciurile pe teren propriu. În ultima perioadă, timișorenii oferă jocuri echilibrate, în ultimele șase jocuri în care a fost implicată ”Ripi” marcându-se de fiecare dată cel mult două goluri.

Mioveniul are, alături de Academica Clinceni, cea mai bună defensivă a seriei, cu 11 goluri încasate. Anul trecut, Mioveniul a câștigat cu 1-0 la Timișoara, dar în Argeș s-a impus cvadrupla campioană a României, cu 2-1.

Argeșenii pregătiți de Iordan Eftimie vin după patru victorii la rând, însă una dintre ele a fost obținută la ”masa verde”, 3-0 după 3-3 pe teren la Farul Constanța.

Pronostic : pauză sau final 2 – cotă 2.05

Lasă un răspuns