DISTRIBUIȚI

Numirea ca „principal” a lui Alexandru Pelici a fost una extrem de inspirată pentru Ripensia Timișoara. Sub comanda ”Pelicanului”, cvadrupla campioană a României a ieșit de pe locurile retrogradabile.

După un 0-1 la Petrolul, au urmat două egaluri și două victorii la rând. Ultimele două succese au venit acasă, 1-0 cu Farul și 2-0 cu Dacia-Unirea, iar programul le mai oferă o șansă bănățenilor să se menține deasupra liniei fatidice.

În runda a 21-a din Liga 2, Ripensia joacă din nou acasă, pe 8 decembrie, ora 11:00, de data aceasta contra Luceafărului Oradea. Înaintea etapei, „Ripi” e pe locul 14, cu 22 de puncte, iar oaspeții stau pe 13, cu 23 de puncte.

RĂMȚNE NORMA DE 0-2 GOLURI?

Se pare că sub comanda lui Pelici, Ripensia și-a cimentat statutul de echipă în al cărei partide se marchează puține goluri. Practic, în ultimele 10 meciuri oficiale ale bănățenilor nu s-au înscris niciodată mai mult de două goluri.

Ultimele două partide ale formației care va juca sâmbătă, din nou, pe micuța sa arenă din cartierul Ciarda Roșie i-au scos la rampă, ca marcatori, pe Popovici și Mansour, atacanți care s-au consacrat sub culorile vechii Politehnica Timișoara.

Rămâne de văzut cine va puncta de data aceasta, mai ales că după jocul cu Brăila tânărul de 19 ani Dumiter a fost muștruluit de Pelici după o sumedenie de ratări: „Sper ca Dumiter să se revanșeze etapa viitoare, când vom câștiga trei puncte cu golul lui!”

BIHORENII MODEȘTI ÎN DEPLASARE

Luceafărul nu a câștigat niciun meci în deplasare în acest sezon, smulgând doar două puncte. Nici măcar la Brăila nu s-a impus, recent, trupa bihoreană, ea fiind egalată, 1-1, în minutele de prelungiri, deși a jucat jumătate de oră cu un om mai mult.

Doar Farul, cu un singur punct extern, stă mai prost în topul deplasărilor. Luceafărul a încasat nu mai puțin de 29 de goluri pe terenuri străine, adică o medie de aproape două goluri / meci.

În tur, a fost 2-2 în duelul de la Sânmartin.

 Pronostic :  sub 3,5 goluri – cotă 1,42

Lasă un răspuns