DISTRIBUIȚI

Marti, de la ora 21:45, Rodinghausen va primi vizita celor de la Bayern Munchen, intr-un meci contand pentru 16-imile de finala ale Cupei Germaniei. Partida va avea loc pe “Stadion an der Bremer Bruck”, din Osnabruck.

Diferenta astronomica de valoare dintre cele doua combatante reflecta ideal valorile aproape absurde ale cotelor. In fapt, Bayern primeste o cota aproape nula pentru a se impune, fapt pentru care nu recomandam nici macar pariurile pe handicap. Rodinghausen se afla pe locul 5 in Regionalliga West, fiind departe de prima pozitie care asigura promovarea, la 12 puncte distanta mai exact. In celalalt capat al ringului, Bayern inca pare ca sufera, desi a legat trei victorii la rand. Cu Niko Kovac inca la carma, bavarezii nu impresioneaza in mod special, in sensul in care nu inregistreaza scoruri-fluviu, precum o faceau pe vremuri. Chiar si asa, e rost de spectacol marti seara, la Osnabruck. Chiar si daca Bayern va alinia a doua echipa, diferentele valorice raman considerabile.

Avand in vedere imprejurarile acestui joc, ne asteptam la o desfasurare spectaculoasa a ostilitatilor. In contextul in care e foarte posibil sa asistam la goluri doar din partea lui Bayern, suntem de parere ca nu ar trebui sa asistam la mai mult de sase reusite in acest joc.

Pronostic : 3-6 goluri – cotă 1,46

Lasă un răspuns