DISTRIBUIȚI

Vineri 7 septembrie 2018 , de la ora 21:45 pe Stadionul Ilie Oană din Ploiești , naționala de fotbal a României va înfrunta reprezentativa de fotbal din Muntenegru . Partida va fi transmisă în direct pe PRO TV iar arbitrul întânliri este Ivan Kružliak (Slovacia) .

LIVE VIDEO : Romania – Muntenegru

WwW.Brfatu-Marian.Ro

Echipa naţională a României a terminat pe locul 4 în Grupa E a preliminariilor CM 2018, având 13 puncte, după Polonia 25 puncte, Danemarca 20 puncte, Muntenegru 16 puncte, dar înaintea Armeniei 7 puncte şi Kazahstanului 3 puncte. Bilanţul a fost de 3 victorii, 4 rezultate de egalitate şi 3 înfrângeri, înscriind 12 goluri şi primind 10.

Echipa antrenată de Cosmin Contra a urmărit din nou un Campionat Mondial la televizor, dar suporterii au speranţe mari în „tricolori”, care au avut rezultate foarte bune în ultimul timp. Până când se va trage la sorţi meciurile din preliminariile CE 2020, România va juca în Liga Naţiunilor C, unde se află în Grupa 4, alături de Serbia, Muntenegru şi Lituania. În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile Campionatului European 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la Euro 2020, „tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru şi Lituania.

Reprezentativa Muntenegrului a terminat pe locul 3 în Grupa E a preliminariilor CM 2018, având 16 puncte, după Polonia 25 puncte şi Danemarca 20 puncte, dar înaintea României 13 puncte, Armeniei 7 puncte şi Kazahstanului 3 puncte. Bilanţul a fost de 5 victorii, un rezultat de egalitate şi 4 înfrângeri, înscriind 20 goluri şi primind 12.

Echipa antrenată de sârbul Ljubiša Tumbaković a fost aproape de a prinde barajul pentru mondialul din Rusia, însă a pierdut ultimele două meciuri, 0-1 acasă cu Danemarca şi 2-4 în deplasare cu Polonia. Ce a contat după aceste preliminarii a fost faptul că muntenegrenii au devenit o echipă capabilă de a ajuunge la un turneu final.

Pronostic : 1X & peste 1,5 goluri  – cotă 1,84

Lasă un răspuns