DISTRIBUIȚI

Naţionala masculină de tineret a României a pierdut meciul doi din Grupa A a Campionatului European U 20 din Slovenia, 25-30 cu Germania, dar a rămas pe loc de calificare, după ce Islanda a învins Suedia mai târziu cu 35-33.

Înaintea ultimelor meciuri din grupă, Germania – Islanda (ora 14:00) şi România – Suedia (ora 16:00), care vor avea loc duminică, clasamentul Grupei A se prezintă astfel: 1. Germania – 3 puncte, 2. România – 2 puncte, 3. Islanda – 2 puncte, 4. Suedia – 1 punct. Practic, orice echipă se poate calfica mai departe, orice echipă poate să meargă în turneul 9-16.

Băieţii lui Sandu Iacob se află într-o situaţie neaşteptată, să fim sinceri, având în vedere istoricul echipelor naţionale masculine din ultimii ani. România nu a mai jucat la un Campionat European masculin de tineret de 8 ani, iar la revenirea la un asemenea nivel a dat de pământ cu Islanda, 29-19, naţiune care în ultimii ani a lansat pe marea scenă internaţională jucători precum Palmarsson, Sigurdsson, iar exemplele pot continua.

La ora când România va înfrunta Suedia, va şti de ce rezultat va avea nevoie pentru a se califica între cele mai bune opt echipe ale naţiunii. Dacă Germania câştigă sau face egal cu Islanda, atunci tricolorii vor avea nevoie cel puţin de un rezultat de egalitate. Dacă Islanda răstoarnă pronosticurile şi învinge Germania, atunci şi România va fi nevoită să câştige Suedia.

Alexandru Andrei, un jucăror care a prins încredere şi ar putea fi băgat în seamă mai mult şi de HCDS Constanţa în următorul sezon

Dar acesta din urmă este şi scenariul ideal, pentru că în acest caz tricolorii s-ar califica mai departe cu 2 puncte, ceea ce ar însemna o adevărată minune în zilele noastre, într-o grupă cu Germania, Suedia şi Islanda.

Pont : victorie Suedia ~ cota 1,33

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAnastasija Sevastova vs Petra Martic (22.07.2018)
Articolul următorMinnesota United vs Los Angeles FC (23.07.2018)
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns