DISTRIBUIȚI

FCSB a marcat la prima ocazie a partidei, prin Dennis Man, care a reluat excelent o centrare a lui Junior Morais. După marcarea golului, vicecampioana României a evoluat modest, iar până la pauză nu şi-a mai creat ocazii importante. Radic a ratat o şansă bună pentru gazde în finalul primei părţi, când a ajuns prea târziu la o centrare trimisă în faţa porţii

Dică şi-a mobilizat elevii la pauză, astfel că FCSB a dominat autoritar repriza secundă. Teixeira a liniştit partida în minutul 74, când a reluat în plasă pentru 2-0. Florin Tănase putea marca pentru 3-0, dar a ratat incredibil după ce a scăpat singur cu portarul advers. S-a încheiat 2-0, iar FCSB e favorită certă în returul de la Bucureşti.

Câştigătoarea acestei duble va înfrunta învigătoarea dintre Hajduk Spli şi Slavia Sofia.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentViitorul – Vitesse 2-2, în turul 2 al Europa League
Articolul următorBenfica vs. Juventus (28.07.2017)
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns