DISTRIBUIȚI

Rusia și Germania sunt neînvinse la Campionatul Mondial de handbal masculin după primele două etape. Jocul de luni, de la ora 19:00, are o însemnătate mare în Grupa A.

Cine câștigă, își asigură în mare măsură calificarea pentru Main Round. Mai mult, punctele din acest meci ar putea să conteze și în faza următoare a competiției, în cazul în care cele două naționale vor avansa împreună în competiție.

MOMENTUL ADEVĂRULUI PENTRU RUSIA

Rusia a scăpat ca prin urechile acului de o înfrângere cu Serbia (scor 30-30), iar apoi și-a reglat ritmul cu Coreea (scor 34-27). Partida cu Germania reprezintă un prim moment al adevărului pentru echipa lui Eduard Koksharov la Campionatul Mondial, dacă poate spera la mai mult sau rămâne în continuare o națională de jumătatea clasamentului.

Acum se va vedea, probabil, și cât înseamnă absența lui Pavel Atman, jucătorul care activează în Bundesliga la Hannover, dar care s-a accidentat din nou înaintea turneului final.

Rusia a primit cel puțin 27 de goluri în toate partidele disputate în 2019, oficiale sau amicale.

CIFRELE ANUNȚĂ CEVA MAJOR PENTRU GERMANIA

Germania s-a dezlănțuit la Campionatul Mondial. După un debut decent cu Coreea, scor 30-19, echipa lui Christian Prokop a surclasat Brazilia cu 34-21.

Apărarea merge perfect până acum: cea mai bună medie la blocaje – 6,5 și a treia medie la intercepții – 4,5. Nici atacul nu este de neglijat. Germania a înscris cel puțin 30 de goluri în opt din ultimele nouă partide.

GENSHEIMER vs DIBIROV

După primele trei zile de întreceri, Uwe Gensheimer (Germania) și Timur Dibirov (Rusia) urcaseră pe primul loc în clasamentul golgheterilor, scor 17-15. Cei doi jucători care evoluează pe același post la PSG, respectiv Vardar – extremă stânga – au procentaje de peste 80%. Mai mult, la aruncările de la 7 metri au mers perfect până acum, 8-5, din tot atâtea execuții.

MECIURI STRÂNSE ÎNTRE RUSIA ȘI GERMANIA ÎN ULTIMII ANI

Germania și Rusia sunt adversare de tradiție, dar nu s-au mai întâlnit din 2016. În acel an, Rusia a câștigat un meci amical cu 27-25, după ce Germania s-a impus în partida de la Euro, unde avea să și obțină în final titlul, cu 30-29.

În ultimele cinci jocuri directe, ambele naționale au marcat cel puțin 25 de goluri și doar o singură dată diferența finală a fost mai mare de 2 goluri, în amicalul din 2014 câștigat de Germania cu 35-26.

Pronostic : peste 52,5 goluri – cotă 1,49

Lasă un răspuns