DISTRIBUIȚI

Rusia și Turcia, primele două clasate în grupa a 2-a a Seriei B din Liga Națiunilor, se întâlnesc duminică, 14 octombrie, de la ora 19:00, la Soci, în „finala” grupei din care mai face parte și Suedia.

RUSIA S-A IMPUS ÎN TUR, ÎN TURCIA
Echipa lui Mircea Lucescu are o singură înfrângere în opt meciuri jucate în 2018, culmea, tot cu Rusia, pe teren propriu, în prima manșă a UEFA Nations League. În rest, trei victorii și patru remize. Rusia, pe de altă parte, după eliminarea în „sferturi” de la CM 2018 găzduit chiar de ea, a reușit două victorii și o remiză.

Joi, Rusia a remizat acasă, 0-0, cu Suedia, care a obținut astfel primul său punct în grupă. Tot joi și tot o remiză nulă a reușit și Turcia, dar într-un meci amical cu Bosnia. Cu toate acestea, Mircea Lucescu susține că naționala pe care o pregătește va merge la Soci la victorie.

LUCESCU, MÂNDRU DE TÂNĂRA SA ECHIPĂ
„Repetiția cu Bosnia dinaintea meciului cu Rusia a fost una bună. Am jucat bine, chiar dacă nu am învins. Avantajul Bosniei este că joacă cu același nucleu de jucători de cinci ani încoace. Sunt foarte mulțumit de cum ne-am prezentat. Am avut ocazii, dar nu le-am fructificat. Important pentru mine a fost ca la acest meci să dau ocazia unor tineri să joace. Mă bucur pentru Ertugrul Ersoy, Berkay Ozcun și Mert Muldur. Construim, încet-încet, naționala viitorului. Mergem în Rusia conștienți de slăbiciunile și punctele noastre forte. Jucăm tot mai bine de la meci la meci. Mergem cu gândul să câștigăm”, a spus Il Luce, care le-a transmis lui Hakan Calhanoglu și Cenk Tosun că îi așteaptă cu goluri în poarta Rusiei.

ÎN PATRU DIN CELE 5 MECIURI DIRECTE S-AU MARCAT SUB 2,5 GOLURI
În ucele cinci meciuri directe jucate de cele două echipe, s-au înregistrat, însă, două remize și trei victorii pentru Rusia. Va reuși Turcia prima sa victorie? Mai mult, doar ultimul meci dintre cele două echipe naționale a văzut mai mult de două goluri!

Celelalte patru partide au avut următoarele scoruri: 1-0, 1-0, 0-0, 1-1. Să fie iar vorba de un meci cu puține goluri la Soci, așa cum o arată și ultimele partide jucate de fiecare dintre cele două combatante?

Pronostic – ambele marchează – cotă 1.95

Lasă un răspuns