DISTRIBUIȚI

Etapa a noua din Serie A se încheie cu un posibil duel pentru cupele europene. Sampdoria şi Sassuolo se numără printre surprizele plăcute ale sezonului, iar rezultatele şi prestaţiile de până acum le oferă suficiente argumente pentru o clasare în partea de sus a clasamentului.

DE ZERBI, TESTAT DE CEA MAI BUNĂ APĂRARE DIN ITALIA
Emil Audero, portarul Sampdoriei, are cel mai mare procentaj al paradelor reuşite în Top 5 campionate din Europa (87%), astfel că genovezii se pot lăuda cu cea mai bună apărare din Serie A (doar 4 goluri primite).

Suntem încrezători şi greu de învins. Aşteptăm să ne continuăm progresele. Nu există un secret al apărării noastre. E vorba doar despre multă muncă şi despre felul în care ne înţelegem. Mi-ar plăcea să păstrăm acest ritm măcar până la următoarea pauză„, a declarat goalkeeperul de 21 de ani.

Însă dacă Roberto De Zerbi şi elevii săi au în faţă testul celei mai bune apărări din Italia, Doria trebuie să-şi confirme renumele de defensivă de fier contra unui atac excelent – 15 goluri marcate până acum.

În plus, formaţia neroverde are un avantaj moral.

SASSUOLO A CÂŞTIGAT ULTIMELE TREI MECIURI DIRECTE
Ba chiar se poate spune că Sampdoria suferă de un complex Sassuolo. Oaspeţii de pe Marassi nu doar că s-au impus în precedentele trei întâlniri, dar au câştigat şi trei dintre cele partide disputate la Genova.

În plus, au marcat 11 goluri pe stadionul pe care va avea loc confruntarea de luni, adică o medie de 2,2 goluri pe meci.

Pronostic : ambele marchează – cotă 1.60

Lasă un răspuns