DISTRIBUIȚI

Poate părea paradoxal, dar Sampdoria, o echipă care nu mai câştigă de trei meciuri, are cea mai bună apărare din Serie A. Un statut pe care, până nu cu mult timp în urmă, l-a avut SPAL, adversara genovezilor din ultima partidă a etapei a şaptea.

PROBLEMELE DEFENSIVE SUNT ISTORIE
Cel puţin asta este senzaţia pe care o lasă Doria în acest început de sezon. În stagiunea precedentă, echipa lui Marco Giampaolo a primit nu mai puţin de 60 de goluri. Doar cinci formaţii au stat mai prost la acest capitol, iar trei dintre ele au retrogradat.

Actuala ediţie de campionat e o altă poveste. O confirmă faptul că în cele trei meciuri disputate acasă, contra unor adversari importanţi, ca Napoli, Inter şi Fiorentina, Sampdoria a primit doar două goluri. Comparativ, în sezonul trecut, împotriva aceloraşi echipe, genovezii au încasat nu mai puţin de 8 goluri.

REVELAŢIA AUDERO
Una dintre explicaţiile cifrelor foarte bune este tânărul portar Emil Audero. Împrumutat de la Juventus, goalkeeperul de 21 de ani a avut evoluţii solide până acum şi a ţinut poarta Sampdoriei neatinsă în trei din primele şase etape.

SPAL, ÎN DIFICULTATE ÎN ULTIMELE ETAPE
După un început excelent de campionat, SPAL are parte de primul moment dificil. Ferrarezii vin după două eşecuri consecutive, cu Fiorentina şi Sassuolo, partide în care nu au marcat şi au primit cinci goluri.

Pronostic : 1X& Sub 3.5 goluri – cotă 1,47

Lasă un răspuns