DISTRIBUIȚI

Sassuolo şi Atalanta au acelaşi număr de puncte şi au obţinut doar câte o remiză în ultimele două etape, dar se prezintă cu stări de spirit diferite la ora duelului direct.

ATALANTA A BLOCAT LIDERUL

Echipa lui Gian Piero Gasperini a făcut un meci remarcabil împotriva liderului Juventus. A condus cu 2-1 şi a avut om în plus, dar nu a găsit răspuns pentru Cristiano Ronaldo, astfel că, până la urmă, s-a mulţumit doar cu un egal. Este doar a doua „piedică” în calea bianconerilor, în acest sezon, în care problema titlului nu pare să se pună.

DUVAN ZAPATA, JUCĂTORUL LUNII DECEMBRIE

Partida cu Juventus a confirmat momentul excelent al lui Duvan Zapata. Atacantul columbian a reuşit o spectaculoasă „doppietta” şi a ajuns la 8 goluri marcate în această lună. Până în decembrie, a înscris doar o dată.

În aceste condiţii, sud-americanul de 27 de ani are şanse mari să-şi bată recordul personal de goluri în Serie A. În sezonul trecut, a dat 11 goluri pentru Sampdoria.

SASSUOLO, O VICTORIE ÎN 7 ETAPE

După un început promiţător de campionat, Sassuolo nu se mai regăseşte. A câştigat o songură dată în ultimele 7 etape, iar acasă nu a mai luat toate punctele de pe 21 septembrie. Are 5 remize la rând pe Mapei, precedete de eşecul la scor cu Milan (1-4).

Acum, se pregăteşte de vizita unui adversar în faţa căruia a pierdut de fiecare dată în ultimele trei întâlniri.

Pronostic : X2 & peste 1,5 goluri – cotă 1,58

Lasă un răspuns