DISTRIBUIȚI

Sassuolo a suferit prima înfrângere în această ediţie de campionat, pe terenul liderului Juventus (1-2), meci în care Cristiano Ronaldo a marcat primele goluri în Serie A, dar cu o victorie acasă cu Empoli va reveni cel puţin pentru o seară pe locul 2 al clasamentului.

Formaţia lui Roberto De Zerbi, una dintre surprizele plăcute ale începutului de sezon, are prima şansă, în condiţiile în care a câştigat de patru ori în ultimele cinci jocuri acasă.

„I neroverdi” stau mai bine şi la “directe”. Au patru victorii în şase partide şi s-au impus de fiecare dată în precedentele trei dueluri.

EMPOLI A INTRAT ÎN VRIE
În plus, deşi învinsă la Torino, echipa a avut o prestaţie care l-a mulţumit pe antrenor, optimist în privinţa următoarelor meciuri. “Sunt foarte satisfăcut de evoluţia băieţilor. Nu e plăcut să pierzi, dar ştiam că jucăm împotriva celor mai puternici, astfel că înfrângerea e de înţeles”, a spus De Zerbi.

Pentru toscani, lucrurile s-au complicat. Victoria din prima etapă, 2-0 contra lui Cagliari, a fost urmată de un singur egal în următoarele trei meciuri.

Lupta pentru evitarea retrogradării se anunţă dură şi orice punct e important pentru “squadra” lui Aurelio Andreazzoli. Însă cifrele nu sunt de partea lui Empoli, care nu a câştigat în ultimele patru deplasări din Serie A.

Pronostic : victorie Sassuolo – cota 2.30

Lasă un răspuns