DISTRIBUIȚI

Marti, de la ora 05:30, Seattle Sounders va primi vizita celor de la Houston Dynamo, intr-un meci contand pentru Conferinta de Vest din MLS. Partida va avea loc pe stadionul “CenturyLink Field”, din Seattle.

S-au scurs deja aproximativ 31 de etape din MLS, iar competitia in fruntea Conferintelor de Vest si de Est este una foarte stransa. Daca in Est, Atlanta si New York Red Bulls domina clar ostilitatile, in Vest, Dallas este aprig urmarita de un pluton de 4-5 echipe, printre care se regaseste si Seattle Sounders. Gruparea din Seattle a inregistrat rezultate vizibil mai bune in ultima perioada acasa decat in deplasare, dovada stand cele 6 victorii obtinute in precedentele 7 jocuri pe teren propriu. De partea cealalta, Dynamo sufera teribil pe teren strain. Fara victorie in deplasare de aproape cinci luni de zile, Houston Dynamo este adepta unui stil de joc ofensiv, dar ineficient, marcand, dar si incasand, totodata, o sumedenie de goluri.

In ultimele zece confruntari directe dintre cele doua formatii, Seattle s-a impus de cinci ori, Houston Dynamo doar o singura data, in timp ce celelalte patru dueluri s-au incheiat la egalitate;

Unicul succes al celor din Houston in fata lui Sounders in ultimele 11 dispute a avut loc in luna martie a anului trecut, atunci cand Dynamo s-a impus acasa, scor 2-1;

Seattle Sounders a castigat patru dintre ultimele cinci meciuri jucate acasa contra lui Houston Dynamo;

Avand in vedere imprejurarile acestui joc, ne asteptam la o desfasurare spectaculoasa a ostilitatilor. Luand in considerare stilul de joc aproape ultraofensiv al celor doua combatante, unul specific fotbalului din Statele Unite, credem ca nu vom avea emotii in a asista la minim trei goluri in aceasta disputa.

Pronostic : peste 2,5 goluri – cotă 1,55

Lasă un răspuns