DISTRIBUIȚI

Vineri, 21 septembrie, de la ora 18:00, în etapa a 9-a a Ligii 1, se întâlnesc la Sfântu Gheorghe două echipe cu trasee total diferite în campionat.

Sepsi și-a confirmat pretențiile de a accede în play-off, fiind pe locul 3, cu 14 puncte, în vreme ce FC Voluntari este, mai departe, ”lanternă roșie”, cu doar două puncte.

Sepsi revine acasă după o victorie clară, 3-0 pe teren Concordiei Chiajna, rezultat care a produs despărțirea ilfovenilor de antrenorul Ionuț Badea. Două goluri au fost marcate de mijlocașul francez Ibrahima Tandia, cel care a mai punctat și în victoria din runda a 2-a, 1-0 cu CSU Craiova devenind astfel golgheterulechipei în prezentul sezon.

SEPSI A CÂȘTIGAT TOATE MECIURILE JUCATE ACASĂ
Va fi cu siguranță un meci în care publicul local va fi un element important. De altfel, covăsnenii au câștigat toate jocurile de acasădin acest sezon, fără să primească vreun gol: 1-0 cu CSU Craiova și Dunărea Călărași, respectiv 3-0 cu Politehnica Iași.

Deci, Sepsi e ”pe val”, iar declarațiile reprezentanților ei sunt mai mult decât optimiste. Tehnicianul Eugen Neagoe a afirmat, mai în glumă, mai în serios: „Am spus că ne gândim şi la titlu, ştiţi de ce? Fiindcă una dintre echipele de acolo, de sus, va termina sigur pe locul 2, e vorba despre FCSB, care de trei ani e abonată la locul secund. Deci dacă ea va fi pe 2, atunci noi, celelalte, ne putem gandi şi ne vom bate pentru locul 1”.

Voluntariul a cedat acasă în runda trecută acasă, 2-3, contra ieșenilor, primind gol în minutul 90+4. Ce îi mai încurajează pe elevii lui Dinu Todoran e aspectul cifrelor. În sezonul trecut, Voluntariul a plecat cu patru puncte de pe terenul lui Sepsi: s-au consemnat un 3-0, respectiv 2-2.

Ultima victorie în Liga 1 pentru ilfoveni s-a înregistrat pe 4 mai a.c., 3-2 la ACS Poli Timișoara.

Pronostic : victorie Sepsi – cota 1.62

Lasă un răspuns