DISTRIBUIȚI

Sepsi OSK încheie un an foarte bun. Sub comanda lui Eugen Neagoe, covăsnenii s-au salvat de la retrogradare fără probleme în ediția trecută, la primul sezon din istorie în Liga 1. Acum, ”alb-roșiii” sunt în cursa pentru calificarea în ”play-off”. Sepsi este pe locul 5, cu 30 de puncte și este obligată să câștige contra Concordiei pentru a avea o iarnă confortabilă.

Oaspeții de vineri, 21 decembrie, ora 20:00, din runda a 21-a, trec printr-o perioadă mai mult decât nefastă. Înaintea acestui duel, Concordia este pe locul 13, cu 17 puncte, dar în precedenta etapă a cedat acasă rușinos, 3-6 cu Politehnica Iași. După joc, Dorinel Munteanu a dat din nou de înțeles că ar pleca din Ilfov, fiind vizibil afectat de prestațiile modeste ale elevilor săi: ”Voi discuta cu conducerea pentru a vedea ce vom face pe viitor. Eu nu mai vreau să trec prin asta”, a spus ”Munti”.

FĂRĂ PRINCIPALUL MARCATOR

Gazdele de vineri seara nu vor putea conta pe principalul marcator: Tandia (8 goluri stagionale) este suspendat pentru acest meci. Covăsnenii trebuie în aceste condiții să găsească soluții ofensive pentru a-și prelungi traseul bun din ultima perioadă. Trupa lui Neagoe are trei victorii și un egal în ultimele cinci etape, iar duminica trecută a câștigat clar, 3-0 la Dunărea Călărași.

Unul dintre cei mai importanți jucători de la Sepsi, experimentatul Vașvari a avertizat asupra faptului că meciul poate fi mai complicat decât pare: ”Vreau să-i facem fericiți pe suporteri în ultimul meci din acest an. Dacă nu reușim să câștigăm cu Chiajna, putem coborî iar câteva locuri. Cei de la Concordia vin după o înfrângere și își vor da viața să scoată ceva la Sfântu Gheorghe”.

ILFOVENII AU PIERDUT ULTIMELE CINCI MECIURI

Concordia , care nu îl va putea folosi pe mijlocașul Gorobsov, suspendat, are nu mai puțin de cinci înfrâgeri consecutive în campionat, primind 15 goluri în această perioadă.

Există însă un motiv de încredere: ilfovenii au scos o victorie (2-0) și un egal (1-1) în cele două vizite din Liga 1 în fief-ul celor de la Sepsi OSK.

În tur, Sepsi a câștigat clar la Chiajna, cu 3-0.

Pronostic : 1X & peste 1,5 goluri – cotă 1,66

Lasă un răspuns