DISTRIBUIȚI

Din echipa redutabilă de pe stadionul din Sfântu Gheorghe, Sepsi OSK a devenit o formație care are reale probleme pe teren propriu. Din 31 august nu au mai câștigat covăsnenii acasă, atunci când treceau cu 1-0 de Dunărea Călărași. În ultimele trei meciuri disputate în fața propriilor fani, elevii lui Eugen Neagoe nu au scos decât un punct: 1-1 cu FC Voluntari, 1-2 cu Gaz Metan Mediaș, respectiv CFR Cluj.

Sâmbătă, 3 noiembrie, de la ora 18:00, Sepsi vrea să facă uitat acest traseu neplăcut în duelul cu FC Hermannstadt, din runda a 14-a a Ligii 1. Gazdele sunt pe locul 7, cu 19 puncte, iar sibienii sunt pe 13, cu 11 puncte.

ÎNFRÂNȚI PE FINAL
Mai rău este că Sepsi a pierdut jocurile cu Gaz Metan și CFR prin goluri încasate în minutele 89, respectiv 90+3. În fiecare din ultimele trei jocuri, OSK a încasat gol în primele 45 de minute.

Formația covăsneană și-a mai oblojit rănile după eșecul dureros cu campioana la zi, trecând miercuri cu 5-0 în deplasare de CS Mioveni, în optimile de finală ale Cupei României. Neagoe a odihnit, cu această ocazie, jucători importanți ca Niczuly, Vieira sau Tandia.

Altfel, să notăm că Sepsi nu a primit încă niciun penalty în acest sezon, fapt deplâns după jocul cu CFR de Neagoe.

LUI MIRIUȚĂ I-A REVENIT ZÂMBETUL
Hermannstadt începe să dea semne de revenire. Vasile Miriuță și-a condus echipa spre victorie în runda trecută, 2-0 la Politehnica Iași, iar în Cupă, sibienii au învins clar, ”acasă” la Târgu Mureș, pe FC Voluntari cu 3-0.

În tur, la etapa inaugurală a actualului sezon, Hermannstadt a trecut surprinzător de Sepsi cu 1-0.

De notat că ardelenii au primit o întărire importantă înaintea acestui meci. A fost oficializat transferul experimentatului fundaș stânga Florin Acsinte (31 de ani), cel care, ca și component al Botoșaniului, Pandurilor sau Voluntariului a adunat aproape 150 de prezențe în Liga 1.

Pronostic : peste 0.5 goluri in prima repriză – cotă 1.54

Lasă un răspuns