DISTRIBUIȚI

Joi 4 ianuarie 2018 , de la ora 20:15 , Victoria Setubal primește vizita formației Estoril Praia , într-un meci contând pentru etapa cu numărul 16 din campionatul Portugaliei – Primeira Liga  .

Vitória Setubal FC , se află pe locul 18 în clasament , reușind după 15 etape să acumuleze două victorii , patru remize și nouă înfrângeri . Pe propiul teren a strâns două victorii , trei rezultate de egalitate și trei înfrângeri . 1,13 este media golurilor marcate pe propiul teren și 1,5 este media golurilor primite pe propiul teren de către Setubal .

De partea cealaltă GD Estoril Praia , ocupă locul 17 în clasament , cu trei victorii , două remize și zece înfrângeri . In partidele disputate în deplasare , formația antrenată de Marco Silva are o singură victorie și un singur egal , alte șase partide pe care le-a disputat în deplasare le-au pierdut . 0,75 este media golurilor marcate pe teren strâin de către Estoril și 2,5 este media golurilor primite .

În ultimele zece dueluri directe , Setubal s-a impus de patru ori , Estoril câștigând de cinci ori iar o partidă s-a terminat la egalitate . Ultima dispută dintre cele două formați a avut loc pe 22 aprilie 2017 , Estoril s-a impus atunci pe propia arenă cu scorul de 3-0 .

Pronostic : sub 2,5 goluri – cotă 1,60 (Unibet)

LĂSAȚI UN MESAJ