DISTRIBUIȚI

Luni seara, de la ora 21:45, echipa noastra mizeaza pe un meci interesant din liga a doua irlandeza, unde Shelbourne si Drogheda isi disputa promovarea in primul esalon! Shelborune a castigat in tur cu 1-0 in deplasare si isi obliga rivala sa iasa la atac.

Shelborune e forma buna si era, oricum, principala favorita la promovare din liga secunda. Dupa 1-0 in tur, Drogheda trebuie sa isi adapteze jocul, de la unul de asteptare la unul ofensiv, iar gazdele ar trebui sa fie in controlul partidei. J. English a marcat golul decisiv in meciul direct de vineri (minutul 25). In repriza a doua, Shelbourne a aparat fara probleme avantajul si a avut statistici superioare aproape la toate capitolele!

Shelbourne are in primul „11” golgheterul campionatului

In clasament, Shelbourne a terminat pe locul 3 (golaveraj 52-21), la 7 puncte distanta de liderul UC Dublin. Drogheda a fost pe locul 4 (golavearj 50-27) si a fost la un singur punct in spatele rivalei de luni seara. Cel mai periculos jucator al gazdelor este, evident, atacantul O’Sullivan, cel mai bun marcator din liga a doua, cu 15 reusite la activ. English, tot de la Shelbourne, are si el 11 goluri stagionale si va fi titular pe „Tolka Park” din Dublin.

Gazdele au amintiri placute de la un meci disputat cu Drogheda la inceputul anului, cand a fost 7-2 pentru alb-rosii! De atunci au avut loc 4 dueluri directe si bilantul a fost echilibrat: cate o victorie pentru fiecare tabara si doua remize 1-1. In aceste 4 dueluri directe nu s-a marcat niciodata mai mult de doua goluri, iar acum asteptam inca un meci tacticizat. Cel mai probabil, Shelbourne isi va arata clasa superioara si va profita de spatiile lasate de oaspeti.

Pronostic : victorie Shelbourne – cotă 1,80

Lasă un răspuns