DISTRIBUIȚI

Luni, nu inainte de ora 18:00, se va disputa partida Simona Halep – Kaia Kanepi, din cadrul primului tur al ultimului Grand Slam al anului, US Open.

Cele doua jucatoare s-au intalnit o singura data in circuitul profesionist. Se intampla in cadrul turneului de la Doha din 2014, atunci cand jucatoarea din Constanta s-a impus cu scorul de 2-1.

De la precedenta intalnire dintre Simona si Kaia datele problemei s-au schimbat radical. Daca la respectiva perioada jucatoarea din Estonia aveam un „renume” in circuit, fiind o considerata o adevarata „sperietoare” pentru elita mondiala, estona a trecut printr-o serie de accidentari serioase ce au facut-o sa-si piarda chiar pozitia din top 100. In schimb, Simona a progresat continuu si a devenit cea mai buna jucatoarea din lume.

In acest moment, diferenta dintre acestea este una extrem de mare in favoarea romancei. Jocul in forta pe care Kanepi il presteaza este unul impotriva caruia Simona are armenele necesare, constanteanca fiind obisnuita din intalnirile cu cehoaica Pliskova. Suntem de parere ca partida va fi una dominata de Halep si, implicit, ne asteptam la o victorie „blitz” a sportivei noastre.

LIVE VIDEO : Halep – Kaia Kanepi

Pronostic : Halep câstigă cu 2-0 ~ cota 1,45

Lasă un răspuns