DISTRIBUIȚI

Luni, incepand cu ora 19:00, se va disputa partida Sivasspor – Konyaspor, din cadrul rundei a 11-a din prima liga a Turciei, editia 2018-2019.

In sezonul trecut, Sivasspor a castigat cu 2-1 pe teren propriu, dar a fost spulberata 0-5 in deplasare de Konyaspor. Oaspetii nu au mai triumfat pe terenul adversarei de 11 partide.

Sivasspor este o formatie incomoda, capabila sa puna probleme oricarui adversar, mai ales cu brazilianul Robinho in teren. Starul formatiei este insa, suspendat pentru aceasta confruntare cu Konyaspor. Gazdele ocupa pozitia a 14-a in clasament, cu 10 puncte obtinute dupa primele 10 runde. Robinho a contribuit cu 4 goluri si o pasa de gol in acest inceput de sezon.

Konyaspor a „strans” 13 puncte in clasament, situandu-se pe locul 10. Din cele 13 puncte, formatia „alb-verde” a reusit doar 3 succese in prima liga a Turciei. Konyaspor se afla intr-o serie de 5 partide consecutive fara victorie, in toate competitiile. Ultimul succes l-a reportat in Cupa Turciei, victorie cu 5-2 in deplasare la Yeni Amasyaspor.

Sivasspor – Konyaspor este o confruntare deosebit de importanta in economia evitarii retrogradarii. Daca gazdele vor obtine victoria, pun o presiune mare pe Konyaspor, care si asa nu are o forma sportiva prea buna. Credem ca se vor marca goluri de ambele parti, pentru ca o remiza alba nu ajuta pe nimeni.

Pronostic : peste 0,5 goluri în prima repriză – cotă 1,40

Lasă un răspuns