DISTRIBUIȚI

Sloane Stephens evoluează pentru a 4-a oară în carieră la China Open, iar prin accederea în optimile si-a egalat performanța din 2013, când a fost învinsă în această fază de Caroline Wozniacki.

Pana la acest turneu, Stephens fusese eliminată în primul tur atât la Tokyo cât și la Wuhan. În primul tur de aici a avut nevoie de set decisiv pentru a trece de Anastasia Pavlyuchenkova, la finele unui meci extrem de tensionat în care cele două jucătoare si-au adresat cuvinte grele. În turul secund nu a avut niciun fel de probleme cu Saisai Zheng pe care a invins-o cu 6-1 6-3.

În acest an, Sloane Stephens a reușit pe hard să câștige turneul de la Miami si sa ajunga in sferturi la US Open.

Pentru Dominika Cibulkova această este ă 10-a prezenta la acest turneu. Cel mai bun rezultat pentru ea aici este un sfert de finala în 2008, însă este pentru prima dată la ultimele 6 editii când trece de turul secund.

Sportiva din Slovacia ă jucat saptamana trecuta sferturi de finală la Wuhan, iar în primul tur al acestei competitii a trecut de Ying Ying Duan în minim de seturi, cu același scor invingand-o și pe Daria Gavrilova în turul secund.

Fosta câștigătoare la Turneul Campioanelor, Cibulkova nu are un an prea reușit. A jucat doar 2 finale, una dintre ele pe hard, pierdută la Budapesta în fața lui Alison van Uytvanck.

Pronostic : Peste 19,5 game-uri – cotă 1,60

Lasă un răspuns