DISTRIBUIȚI

Nu cu mult timp în urmă, SPAL era echipa pe val, iar la Inter se vorbea despre criză. Într-o perioadă foarte scurtă, echipa lui Leonardo Semplici a intrat în vrie, în timp ce “squadra” nerazzurra e pe val.

PREMIERĂ ÎN MANDATUL LUI SPALLETTI
Pentru prima oară de când Luciano Spalletti stă pe bancă, Inter a obţinut cinci victorii consecutive în toate competiţiile. O serie deschisă de succesul dramatic cu Tottenham (2-1), din Liga Campionilor. Au urmat trei partide câştigate în Serie A, cu Sampdoria (1-0), Fiorentina (2-1) şi Cagliari (2-0), şi alte 3 puncte în Grupa B a UCL, venite după 2-1 cu PSV Eindhoven, în Olanda.

Un succes în partida care se va juca duminică, de la ora 21:30, ar însemna şi egalarea celei mai bune serii pozitive a lui Spalletti în campionat, ca antrenor al nerazzurrilor. Doar în startul sezonului precedent a mai câştigat Inter de patru ori la rând în Serie A sub conducerea tehnicianului toscan.

INTER SE SIMTE EXCELENT ÎN DEPLASARE
Dacă acasă are doar două victorii în ultimele şase meciuri, Inter echilibrează balanţa în deplasare. Milanezii s-au impus de cinci ori în precedentele şase partide disputate pe teren străin în campionat, iar în ultimele două nu a primit gol. Un motiv în plus de îngrijorare pentru cei de la SPAL, care riscă să intre într-o criză profundă.

CEA MAI LUNGĂ SERIE NEGATIVĂ DIN FEBRUARIE
După un început de sezon excelent, în care ajunsese pe podium, SPAL a pierdut de patru ori în ultimele cinci etape. Precedentele trei runde au adus tot atâtea înfrângeri, iar ferrarezii au primit cel puţin două goluri de fiecare dată.

Din februarie nu a mai trecut echipa lui Semplici printr-o perioadă atât de dificilă. Atunci, SPAL a pierdut la Cagliari, cu Milan acasă şi la Napoli, fără a marcat vreun gol. Fanii speră, însă, ca istoria să se repete, pentru că apoi a urmat o serie de opt meciuri fără înfrângere, care a permis echipei să evite retrogradarea.

CE MAI TREBUIE SĂ ȘTIM
* Inter e echipa care a învins-o de cele mai multe ori pe SPAL în Serie A (23 de victorii). * SPAL nu a mai învins-o pe Inter de peste jumătate de secol. Ferrarezii s-au impus ultima oară în februarie 1962. * În opt din ultimele 10 meciuri jucate acasă de SPAL în Serie A s-au marcat doar două goluri sau mai puţine. De altfel, şi întâlnirile din sezonul precedent cu Inter s-au încheiat tot cu câte două goluri: 2-0 pentru nerazzurri şi 1-1.

Pronostic : victorie Inter – cotă 1.62

Lasă un răspuns