DISTRIBUIȚI

Surprizele plăcute ale începutului de sezon din Italia, ocupante ale locurilor 6, respectiv 4, se întâlnesc la Ferrara, în penultimul meci al etapei a şasea.

PATRU VICTORII LA RÂND ACASĂ
SPAL a dezamăgit în runda trecută, când a pierdut fără drept de apel pe terenul Fiorentinei, scor 0-3. A fost prima prestaţie slabă a ferrarezilor, astfel că e de aşteptat ca antrenorul Leonardo Semplici să meargă pe mâna aceluiaşi prim 11 şi să nu facă schimbări în echipa de start.

În plus, avantajul terenului propriu se poate dovedi decisiv. SPAL are patru victorii în ultimele patru meciuri acasă, în care a primit un singur gol, la 3-1 cu Sampdoria, în ultima etapă a sezonului trecut.

OASPEȚII AU CEL MAI BUN ATAC DIN SERIE A
Fiorentina a demontat mitul celei mai bune apărări din Top 5 campionate a celor de la SPAL, care acum au de-a face cu o nouă misiune dificilă. Cu 12 goluri marcate, Sassuolo are cel mai bun atac al campionatului. Totodată, echipa lui Roberto De Zerbi a înscris de fiecare dată în primele cinci etape.

Acestea fiind spuse, trebuie să ne aşteptăm la un meci cu goluri. În ultimele cinci partide disputate de Sassuolo în deplasare în Serie A, s-a marcat de 16 ori. O medie de 3,2 goluri pe meci.

Pronostic : 1-3 goluri – cotă 1,40

Lasă un răspuns