DISTRIBUIȚI

Ilfovenii pregătiți de Laszlo Balint au un sezon perfect: au scos 24 de puncte din 30 posibile și nu au cunoscut înfrângerea în campionat. Liderul Ligii 2 așteaptă vizita vecinilor de județ de la CS Balotești, într-un meci programat miercuri, 10 octombrie, de la ora 11:00, în etapa a 11-a a Ligii 2.

Baloteștiul este pe un loc retrogradabil, 17, cu numai opt puncte.

SNAGOVUL, CEA MAI BUNĂ APĂRARE
Liderul are cea mai bună defensivă, încasând numai cinci goluri, adică o medie de un gol primit la două partide. Totodată, snagovenii au un total destul de redus de goluri înscrise (16) pentru o formație care controlează campionatul. În același timp însă, excluzând meciul cu Petrolul din runda inaugurală, Sportul a marcat cel puțin o dată în fiecare meci.

Elevii lui Balint vin după un meci în care au avut destule emoții. Snagovul a scos greu un egal pe terenul Luceafărului Oradea, 1-1, după un gol marcat în minutul 77 de Dănălache.

În concurența cu echipele ilfovene, Snagovul a câștigat deja un derby, trecând cu 1-0 de Clinceni, în deplasare, pe 29 septembrie.

Ultimul eșec în Liga 2 pe teren propriu datează din 2 iunie: Snagov – Hermannstadt 0-2.

AVANTAJ STATISTIC PENTRU GAZDE
Baloteștiul a pierdut toate cele trei deplasări pe care le-a avut până acum la Snagov. Toate înfrângerile au fost consemnate la limită: de două ori, 1-2, o dată, 0-1.

Vineri, elevii lui Florin Nofitovici au cedat acasă, 1-3 cu o altă rivală ilfoveană, Academica Clinceni. Eșecul Baloteștiului a fost facilitat de eliminarea fundașului George Mihai, acesta fiind suspendat pentru prezentul meci.

Baloteștiul a pierdut toate deplasările din această toamnă, cu excepția celei de la Arad, de pe 29 septembrie, când au câștigat surprinzător cu 2-0 cu UTA.

Pronostic : 1 pauză / 1 final – cota 1.81

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns