DISTRIBUIȚI

Ilfovenii pregătiți de Laszlo Balint au un sezon perfect: au scos 24 de puncte din 30 posibile și nu au cunoscut înfrângerea în campionat. Liderul Ligii 2 așteaptă vizita vecinilor de județ de la CS Balotești, într-un meci programat miercuri, 10 octombrie, de la ora 11:00, în etapa a 11-a a Ligii 2.

Baloteștiul este pe un loc retrogradabil, 17, cu numai opt puncte.

SNAGOVUL, CEA MAI BUNĂ APĂRARE
Liderul are cea mai bună defensivă, încasând numai cinci goluri, adică o medie de un gol primit la două partide. Totodată, snagovenii au un total destul de redus de goluri înscrise (16) pentru o formație care controlează campionatul. În același timp însă, excluzând meciul cu Petrolul din runda inaugurală, Sportul a marcat cel puțin o dată în fiecare meci.

Elevii lui Balint vin după un meci în care au avut destule emoții. Snagovul a scos greu un egal pe terenul Luceafărului Oradea, 1-1, după un gol marcat în minutul 77 de Dănălache.

În concurența cu echipele ilfovene, Snagovul a câștigat deja un derby, trecând cu 1-0 de Clinceni, în deplasare, pe 29 septembrie.

Ultimul eșec în Liga 2 pe teren propriu datează din 2 iunie: Snagov – Hermannstadt 0-2.

AVANTAJ STATISTIC PENTRU GAZDE
Baloteștiul a pierdut toate cele trei deplasări pe care le-a avut până acum la Snagov. Toate înfrângerile au fost consemnate la limită: de două ori, 1-2, o dată, 0-1.

Vineri, elevii lui Florin Nofitovici au cedat acasă, 1-3 cu o altă rivală ilfoveană, Academica Clinceni. Eșecul Baloteștiului a fost facilitat de eliminarea fundașului George Mihai, acesta fiind suspendat pentru prezentul meci.

Baloteștiul a pierdut toate deplasările din această toamnă, cu excepția celei de la Arad, de pe 29 septembrie, când au câștigat surprinzător cu 2-0 cu UTA.

Pronostic : 1 pauză / 1 final – cota 1.81

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentKometa Brno – Zug , miercuri 10 octombrie 2018
Articolul următorDacia Unirea Brăila – Politehnica Timișoara , miercuri 10 octombrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns