DISTRIBUIȚI

Pe 18 octombrie, piteștenii au celebrat 40 de ani de la victoria cu 2-1 contra Valenciei lui Kempes, în Cupa UEFA. Duminică, 21 octombrie, de la ora 12:00, trupa din Trivale, aflată în eșalonul secund, vizitează o altă echipă istorică aflată în reconstrucție.

Farul Constanța – FC Argeș se joacă pe stadionul ”Gheorghe Hagi”, în etapa a 13-a din Liga 2. Dobrogenii, care încearcă să-și revină după perioada de incertitudine în care s-a confruntat clubul pe timpul verii, sunt pe prima poziție retrogradabilă, 16, cu 10 puncte. ”Alb-violeții” sunt pe locul 4, cu 25 de puncte, la un singur punct de podium.

ULTIMUL MECI DIRECT, ÎN MAI 2009!
Pe 16 mai 2009, în Liga 1, Farul Constanța câștiga ultimul meci direct, cu 2-0. Acum, Farul așteaptă cu temeri acest duel, având în vedere că în ultimele șapte meciuri nu au reușit să câștige decât o singură dată, 1-0 cu Energeticianul (30 septembrie).

Nici ultima partidă nu a fost prea grozavă, elevii lui Petre Grigoraș scoțând in extremis un punct, 2-2 la modesta Aerostar, cu un gol marcat în minutele de prelungiri.

Tehnicianul constănțenilor, care au încasat 28 de goluri până acum, a admis norocul din ultimul joc: ”Poate că ne-a răsplătit şi pe noi fotbalul după câte cadouri am făcut. Am făcut greşeli impardonabile, cum nu vezi nici la Liga a 3-a. La 2-1, gazdele puteau chiar să mai înscrie”.

ARGEȘENII, APĂRARE SOLIDĂ
Piteștiul lui Emil Săndoi a primit doar șapte goluri, alături de liderul Clinceni având cea mai bună defensivă a Ligii 2.

Argeșenii, care au în cont o singură înfrângere în acest sezon, au scos doar un 1-1 în ultimul meci, cel de acasă cu Daco-Getica, dar ”alb-violeții” au acuzat dur arbitrajul, solicitând acordarea a nu mai puțin de trei penalty-uri!

Cea mai mare problemă este că Săndoi nu va putea conta pe golgheterul Buhăescu (opt goluri marcate), eliminat pentru proteste în ultima etapă!

Pronostic : X2 si peste 1.5 goluri – cotă 1.62

Lasă un răspuns